ИлюстрацияСлучаят е от 22 февруари около 10 часа по линия

...
ИлюстрацияСлучаят е от 22 февруари около 10 часа по линия
Коментари Харесай

Цирк във варненски автобус: Шофьорът се бори с машината за билети, пътници роптаят, че закъсняват за работа

 Илюстрация
" Случаят е от 22 февруари към 10 часа по линия №20. Качих се от спирка във " Владиславово " в посока центъра на Варна. При качването ни с още няколко пасажери, човек, седнал в рейса, предизвести на всеослушание да не пускаме монети в машината, тъй като не връща билети.

В същия миг водачът на рейса, преди да е потеглил, слезе и се качи от междинната врата с една пръчка. Започна да блъска по машината и да рови настървено с дървената пръчка. От машината започнаха да падат насъбрани касови бончета, които бяха задръстили устройството.

В този миг се чуха възмутени реплики, че не може на всяка спирка да се губи време в битка с машината за билети, тъй като хората бързат за работа. Шофьорът от своя страна възрази, че въобще не е негова работа да се занимава с машината, само че го прави поради пасажерите, с цел да не им гълта парите апаратът.

Явно човечецът и беше хванал " цаката " и действаше съгласно обстановката. Мила, родна картинка! Да не приказваме за дългите опашки, които се струпват в час пик в зоната към въпросните машини...Да не приказваме за това какъв брой е хигиенично всички да пипаме екраните, по които има стотици пръстови отпечатъци. След това да ровим в отвора на машината, с цел да си вземем касовия бон, билета или рестото. Да търкаме монетата в корпуса на апаратите, в случай че не я одобряват от първия път.  Нещо би трябвало да се промени в организацията, да се вземат ограничения тези машини да не основават толкоз напрежение и да са малко по-бързички, с цел да не се получава това неуместно скупчване на хора във време на пандемия ", гласи коментара на нашия четец.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР