илюстрация: Петел86-годишен мъж се бори за живота си във Военноморска

...
илюстрация: Петел86-годишен мъж се бори за живота си във Военноморска
Коментари Харесай

Възрастен мъж се бори за живота във Военноморска болница с 52 процента изгаряния

илюстрация: " Петел "

86-годишен мъж се бори за живота си във Военноморска болница във Варна след огнен случай, при което е получил 52 % изгаряния по тялото. Това оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи в морския град.

Вчера в 14:39 ч. е обявено за пожар в двор на изоставена къща наоколо до центъра на с. Манастир, общ. Провадия. По първични данни, при осъществяване на ремонтни действия – рязане с ъглошлайф, се е запалила суха трева в частен парцел, като огъня се пренесъл към дървен заслон и застрашавал да обхване и три къщи в съседство.

86-годишен мъж, дружно със сина му (50 г.) са подхванали опит да погасят горенето, при което възрастния мъж е получил към 52 % изгаряния по тялото. Настанен е във Военноморска болница с заплаха за живота, сина му е прегледан от доктор, само че е отказал хоспитализация. Горенето е погасено от екипа на районен съд ПБЗН Девня. Образувано е досъдебно произвеждане.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР