илюстрация Петел37-годишен мъж от Казанлък загина при пътен инцидент на

...
илюстрация Петел37-годишен мъж от Казанлък загина при пътен инцидент на
Коментари Харесай

Мъж от Казанлък загина след удар в билборд на АМ Хемус край Провадия

илюстрация " Петел "

37-годишен мъж от Казанлък почина при пътен случай на автомагистрала “Хемус “, преди разклона за гр.Провадия. Това оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна. От полицията осведомят, че по първоначални данни мъжът е управлявал  „ Хонда Сивик “, който по неустановени досега условия, излязъл отвън платното за придвижване и се блъснал в крайпътен билборд. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Очевидец на случая показа във Facebook групата “Виждам те КАТ-ВАРНА ” какво тъкмо се е случило, написа

Публикуваме думите му без редакторска интервенция:

" Сега ще ви опиша цялата тъжна обстановка. Докато пътувахме с жена ми, инцидентно забелязах аварирал автомобил над канафката. Спрях и побягнах към колата, а жена ми звънна на 112. В същия миг стопираха един товарен бус и кола. През това време се оказа, че преди жена ми да се обади на 112 (3-4 мин преди това) друга жена е станала директен очевидец на удара, само че не е спряла. Подала е неточна и непълна информация на диспечера и е отпътувала, заради което са изпратили единствено полицейски патрул. Сивика беше сплескан до неразбираемост след удара в билборда, а индивидът беше доста тежко потърпевш, с политравма. В последна сметка колата за спешна помощ и пожарната пристигнаха към 10-12 мин след нашия сигнал, само че за огромно страдание индивидът издъхна, до момента в който режеха тавана, с цел да го изкарат от колата. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР