Илон Мъск детронира бившия президент Барак Обама като най-следваната личност

...
Илон Мъск детронира бившия президент Барак Обама като най-следваната личност
Коментари Харесай

Ето кой е най-следваният човек в Twitter

Илон Мъск детронира някогашния президент Барак Обама като най-следваната персона в Twitter. Към момента милиардерът има 133 068 709 почитатели спрямо 133 042 819 на Обама, съгласно броя на почитателите, регистриран в съответните им профили в Twitter.

Придобиването на Twitter от Мъск за 44 милиарда $ безспорно оказа помощ да скочи внезапно броя на неговите почитатели над този на Обама. Шефът на Twitter доближи 100 милиона почитатели предишния юни и този брой продължи да пораства през идващите месеци.
-->
Между публикуването на случайни и от време на време обидни мемове, Мъск употребява своя акаунт, с цел да оповестява разнообразни промени, идващи в Twitter. Той също по този начин интервюира почитатели по отношение на някои значими решения, като стартирането на Доналд Тръмп назад в платформата или дали би трябвало да се отдръпна като основен изпълнителен шеф на Twitter.

Навиците на Мъск за издание са в внезапен контрастност с тези на Обама, който употребява акаунта си основно за професионални цели, като разпространение на значима идея или наблягане на част от работата, която е приключил като президент. Същото важи и за Джъстин Бийбър и Кейти Пери, които заемат надлежно третото и четвъртото най-следвани места.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР