Илияна и Ради ще бъдат погребани отделно по изрично настояване

...
Илияна и Ради ще бъдат погребани отделно по изрично настояване
Коментари Харесай

РОДИНИТЕ НА ИЛИЯНА И РАДИ: Двамата нямат място един до друг на оня свят! Телата им ще бъдат положени в....

Илияна и Ради ще бъдат заровени настрана по категорично гледище на роднините на младата жена. Труповете на двамата бяха открити в пловдивски апартамент в петък, а съгласно проверяващите мъжът е заклал дамата и след това се е самоубил.

В жилището по време на кървавата драма е била и 13-месечната дъщеричка на двойката.

Близките на момичето били безапелационни, че двамата нямат място един до различен на оня свят. Илияна ще бъде положена в родния Кюстендил, а Ради - в село Свежен, където живеят родителите му Нели и Христо, заяви "24 часа ".

Две траурни организации са взели смъртните актове на двамата. Според окончателното умозаключение на Съдебна медицина гибелта при Ради и Илияна се дължи на остра кръвозагуба в региона на шията. Експертите потвърдили изрично, че на първо време той заклал нея, а по-късно е забил ножа в себе си.

Това е повода за него да написа самоубийство, а за 29-годишната жена - ликвидиране.

"Почивай в мир, братчето ми!!! Винаги си бил и ще бъдеш в сърцето ми!!! ", е написал в профила си във фейсбук Асен Петров, брат на Ради. Двамата са от разнообразни татковци и с огромна разлика в годините, само че съгласно съседи имали доста мощна връзка. Асен е разгласил и некролог на брат си.

Илияна приключила междинното си обучение в родния Кюстендил, след което пристигнала да учи висше обучение в Пловдивския университет. Тук се срещнала с Ради и двамата се задомили. Жената е работила в ЕВН.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР