Илиян разкри, че успява да запази добри взаимоотношения с колегите

...
Илиян разкри, че успява да запази добри взаимоотношения с колегите
Коментари Харесай

Илиян: Поканен съм да участвам в нов много голям проект, нещо, което хората не очакват от мен

Илиян разкри, че съумява да резервира положителни взаимоотношения с сътрудниците си и даже може да се похвали с същински другарства с някои от тях.

Хитовият реализатор не крие, че поради персоналните задължения на всеки имат все по-малко време да се виждат.

" Аз съм в прелестни връзки с сътрудниците си. С никого нямам драми, няма какво да разделяме. Има такива, с които повече се имаме, има и такива, с които се почитаме, само че нямаме обща тематика на диалог. Доста постоянно се виждаме с Деси Слава, Емануела, Теди. За Борката и Коце – то е ясно, от години сме си ние, Преслава. Цвети Янева също доста си я почитам, ние сме израснали дружно. Просто с някои се виждаме по-често, с други най- към този момент по празници се чуваме, само че животът ни завъртя всички, имаме фамилии, доста малко свободно време, само че другарството го има и постоянно ще го има “ – споделя той пред " Телеграф “.

В разгара на лятото Илиян работи по нов план и е припрян да го показа на публиката.

" Нямам самообладание да запиша новото си парче, Даниел Ганев е тук, при мен на морето, и почива със фамилията си, само че аз не спирам да го притеснявам и в отмора (смее се). Много ми харесва новата ми ария и се надявам, че и на публиката ще им хареса. Също по този начин съм поканен да вземам участие в нов доста огромен план, нещо, което хората не чакат от мен. Ще съм в малко по-различна светлина, само че ще видят доста истина за живота ми. Няма да издам какво е обаче. Да чакат единствено хубави изненади “ – загатва артистът креативните си проекти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР