Илия Анчев се оттегля от управлението на ФК Оборище (Панагюрище).

...
Илия Анчев се оттегля от управлението на ФК Оборище (Панагюрище).
Коментари Харесай

Илия Анчев обяви, че се оттегля от управлението на Оборище

Илия Анчев се отдръпва от ръководството на ФК Оборище (Панагюрище). Това стана ясно от оповестено от негово име послание в формалната страница на клуба във фейсбук. Публикуваме текста без редакторска интервенция: 

„ След тридесет и три години в управителния съвет на ФК “Оборище ” и единадесет години отпред / с едногодишно изключение в интервала 2017-2018,когато представителния тим изпадна от втора лига/ се отдръпвам от ръководството на клуба. Причините са,че не получавам нужната поддръжка и отношение от страна на кмета на община Панагюрище.Изпращани сме “ да вървим да играем в други общини ”, беше подредено да се смъкват рекламните табла на спонсорите на стадиона. Тук би трябвало да се търси и повода за липса на контракт за спонсорство на клуба с букмейкърска компания.През всичките тези години вложих доста пристрастеност,емоции и отговорност за съдбините на панагюрския футбол,а в този момент у мен се настани отчаяние и не виждам смисъл да не преставам в такава конюнктура.Горд и благополучен съм,че в този интервал под мое управление “Оборище ” записа най-големите триумфи в историята и историческото влизане във втора професионална лига.Нито един път не предадох достойнството на клуба. ”

Оборище ” се употребява с почитание и е знак на уместност във футболните среди.Оттеглям се от ръководството без финансови отговорности на клуба към футболисти,треньори,НАП,доставчици и други. Искам да благодаря на всички футболисти,треньори,административно -помощен личен състав за напъните,труда и отдадеността за триумфите на клуба.Благодарност и на спонсорите “Асарел-Медет ”, Община Панагюрище и “Бунай ” без които съществуването и триумфите на клуба бяха немислими.И не на последно място на моето семейство за разбирането и поддръжката през всичките тези години.Оставам почитател на “Оборище ”. Само “Оборище “! 05.06.2023 г.-Илия Анчев  Илия Анчев разгласи, че се отдръпва от ръководството на „ Оборище “

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР