Илиан Илиев се изказа ласкаво за своя бивш наставник Пауло

...
Илиан Илиев се изказа ласкаво за своя бивш наставник Пауло
Коментари Харесай

Първо в „Петел”! Илиан Илиев: Най-силният ми период в Бенфика беше под ръководството на Пауло Аутори

Илиан Илиев се изрече ласкаво за своя някогашен ментор Пауло Аутори, който преди часове бе показан като нов основен управител на Лудогорец.

Аутори е водил Бенфика по време на втория сезон на Илиан като футболист в португалския гранд през 1996/1997.

„ Ако е правилно, че Херо си е тръгнал от Лудогорец, доста скърбя, че това се е случило с моя сътрудник. Иначе за Пауло Аутори мога да кажа, че е огромен човек и огромен треньор. В Бенфика завоюва съблекалнята и неслучайно на полусезона за първи път бяхме толкоз покрай Порто на върха. Под управлението на Аутори беше най-силния ми интервал в Бенфика. Играех мощно, вкарвах голове и получих предложение за нов тригодишен контракт. За страдание, поради странични неща Аутори си потегли 4 месеца преди края на сезона. Дойде нов треньор – португалец. Той имаше други визии и аз също напуснах ”, върна се обратно във времето за „ Петел ” Илиан Илиев, който сега води Черно море.

Още това лято или в ранната есен Илиев и Аутори още веднъж ще се срещнат, само че към този момент като противници в родната Първа лига. Дали първият им треньорски конфликт ще бъде във Варна или Разград, ще стане ясно след жребия за новото състезание в петък.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР