Илиан Илиев е №1 сред треньорите за 2021 година. Наставникът

...
Илиан Илиев е №1 сред треньорите за 2021 година. Наставникът
Коментари Харесай

Илиан Илиев е Треньор на 2021 година

Илиан Илиев е №1 измежду треньорите за 2021 година. Наставникът на Черно море завоюва наградата със 165 точки и остави зад себе си Стойчо Младенов (156 точки) и Станимир Стоилов (91 точки).

"Първо би трябвало да кажа, че съм сюрпризиран. Може би съм го заслужил с резултатите ни през последната година, които можеха да са и по-добри. Това е премия за целия клуб. За мен е чест да съм в тази ранглиста, изключително пред хората, които споменахте. Това е голямо обвързване, с цел да продължим да работим още по-добре. Както всеки треньор, желая тимът ми да играе добре, да побеждава непрекъснато, да запазим резултатите и инерцията, която имаме. Ако можем да влезем в тройката, ще е много добър триумф за нас ", съобщи спечелилият Илиан Илиев.

"Извинявам се от името на господин Младенов и благодаря на всички публицисти. Благодаря на футболистите, които способстваха за мощното показване, на управлението, което гласоподава доверие на Младенов. Смятам, че направихме много мощна есен, уповавам се възходът да продължи и напролет. Удоволствие е толкоз футболисти на ЦСКА да са наградени, те си го заслужиха. Надявам се да се преборим с Лудогорец за шампионската купа. Една от най-хубавите ни победи бе против Виктория Пилзен - доста мощен мач, типичен резултат, с продължения, прочувствено. Това бе един от най-силните ни мачове ", разяснява помощникът на Стойчо Младенов - Анатоли Нанков.

"Благодаря на всички, които са дали своят вот за мен. Искам да поздравя спечелилите, допускам, че ще завоюват изцяло справедливо. Класациите са по тази причина - да се одобряват и почитат. Бе сложна година за нас, имахме от всичко, само че футболът е подобен - би трябвало да намираме решение на проблемите. Надявам се да успеем да достигнем до евротурнирите. Това е фантазията ми и ще бъде еднакво на шампионска купа. Това ще е премията за всички почитатели, които изстрадаха много и заслужават да видят малко евромачове още веднъж ", съобщи Станимир Стоилов, който остана на трето място в класацията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР