Или с други думи, къде олабваш жилата, къде празниш семето,

...
Или с други думи, къде олабваш жилата, къде празниш семето,
Коментари Харесай

Пич, къде свършваш обикновено?

Или с други думи, къде олабваш жилата, къде празниш семето, къде изхвърляш еякулата си. Да забележим!

В/у себе си, да не я оцапам!
Скромен е процентът на българските мъже (едва 2,8 на сто), които избират да свършат върху себе си, с цел да не осквернят със семката си непорочното тяло на оножданата от тях женичка.

На чаршафите
Да се лее сперма, след това ще перем! Всеки двайсти българин счита, че най-хубавото място за изплескване са белите чаршафи. Не доста далновидно решение като се има поради, че след това ще ти лепне под гъза и то твоето семе!

В нея!
7,5% от читателите ни споделят, че оставят вулкана да изригне точно в най-свещеното място като показват, че нямат терзания за това, защото момата се приема перорално нужното количество противозачатъчни.

В устата й
Една шеста от българите си имат обичано място за изпразване на семехранилището и това е устната празнина, гърлото и надлежно хранопровода на девойката, която уместно е почел.

В капута
Всеки трети мъж у нас избира да изпразва пълнителя в шушляка, който му е облякъл. Разбирачи настояват, че би трябвало преди този момент сър Джон да е напуснал рисковата територия, тъй като въпреки всичко има заплаха дъждобрана му да се скъса.

Върху нея
В това число влизат цицките, дупето и лицето на дулсинеята, на която си разтворил крачетата с един размах. Цели 40% от господата в благата ни родина споделят, че употребяват за поле на финалната си изява точно тялото й.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР