Илайджа Ууд, добил световна слава с ролята си на хобита

...
Илайджа Ууд, добил световна слава с ролята си на хобита
Коментари Харесай

Плеяда холивудски звезди идват в България - slava.bg

Илайджа Ууд, добил международна популярност с ролята си на занимания Фродо в трилогията "Властелинът на пръстените ", ще дойде в България евентуално до края на месеца, оповестява.
Той ще пристигна в страната поради фотосите на кино лентата "Токсичният отмъстител ", който ще бъде сниман тук, написа авторитетният уебсайт за кино "Холивуд рипортър ".

Ууд надалеч не е единствената знаменитист, която се чака да дойде в страната ни до няколко дни. В лентата ще си партнира с одобрени имена в киното като Питър Динклидж, прочут като умния Тирион Ланистър в "Игра на тронове ", и Кевин Бейкън, взел участие в десетки продукции, измежду които "Аполо 13 ", "Оглупели от обич " и "Х-мен: Първа вълна ". Във кино лентата ще вземат участие още Джейкъб Трембли и носителката на БАФТА Тейлър Пейдж, която към този момент е в България.

В последните дни още холивудски имена се включиха в продукцията. Освен Ууд, в нея ще взе участие и Джулия Дейвис, играла в "Наистина обич ", Джонатан Койн и Сара Найлс.

"Токсичният отмъстител " ще бъде нова версия на едноименната лента от 1984 година Неин режисьор този път е Мейсън Блеър. Филмът ще наблюдава приключението на Уинстън, който е елементарен пазач в здравна компания. Той е диагностициран с тежко заболяване, за чието лекуване са нужни доста пари. Алчните му работодатели отхвърлят да му оказват помощ и Уинстън взема решение да ги ограби. След това пада в кофа с токсични боклуци и се трансформира в деформираното страшилище Токси, което прави добрини и се пробва да даде заслуженото натези, които в миналото са му навредили.

Очаква се фотосите на кино лентата да стартират до края на месеца.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР