Il Siciliano зае мястото на стария ресторант Едно време, където

...
Il Siciliano зае мястото на стария ресторант Едно време, където
Коментари Харесай

ДА! Il Siciliano: нещо ново и вълнуващо на старо място

Il Siciliano зае мястото на остарелия ресторант Едно време, където при Борисов 1 гостуваше тогавашният италиански министър председател Берлускони, който отърва пандиза за корупция единствено заради преклонна възраст, а в този момент още веднъж е настоящ.

За разлика от хипотетичните му връзки с мафията, името на ресторанта не идва от тази страна на Сицилия, а издига в фетиш нейната кухня. Менюто е по италиански направено – няма милион и едно стремежи, а единствено основното, по тази причина пък направено добре.

Има и добре подготвен личен състав. А нашият стандарт за италиански ресторант – тирамисуто в действителност е на равнище. Много е значимо да се означи, че в заведението на брега на езерото Ариана специано внимание е отделено на децата.

За тях има и специфична стая, и аквариуми по стените, а на етажа под партера е обзаведено и цяло фотостудио с осветяване, ретро кресла и цветен фон за лукс. Просторът, с който разполага неголямата другояче на външен тип постройка, е впечатляващ и доста по-осезаем, в сравнение с изглеждаше същата повърхност, направена в предходния битов дизайн, когато властваше Едно време.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР