Икономическият подем и растящите доходи на населението дават своето отражение

...
Икономическият подем и растящите доходи на населението дават своето отражение
Коментари Харесай

Все повече българи с имоти на Черноморието

Икономическият напредък и растящите приходи на популацията дават своето отражение в виталния стандарт в страната. Качеството на живот последователно се покачва и едно от доказателствата за това е желанието и опциите на хората да имат второ жилище. Данните на Национален статистически институт демонстрират, че фамилиите с втори парцел през миналата година са очевидно повече от тези през 2016. Осезаема е и наклонността от ден на ден българи да избират региона на Черноморието за своя втори дом. Покупката на ваканционен парцел притегля семействата със междинни към високи приходи, за които притежанието на ваканционен парцел е въпрос и на обществен и публичен статус, част от един нов, все по-устойчив метод на живот. А преимуществата, които носи, са безспорни – удобството да отсядаш в собствен личен дом, когато пожелаеш, в комбиниране с добра възвръщаемост на инвестицията.

„ Ваканционните парцели на Черноморието отдавана не са непокътната територия за непознатите туристи. За сънародниците ни желанието да имат втори дом не е нещо ново. В актуалния динамичен свят то просто се трансформира от познатите ни в предишното “вили на морето ” в инвестицията в жилище в затворен комплекс, където задължението за грижата за парцела е оставен на различен, а за притежателя остава удоволствието от почивката. Благодарение на разнообразното предложение на парцели и мощната конкуренция на пазара, цените на жилищата на морето са на налични равнища за междинния клас купувачи “, разяснява Теофил Петров, изпълнителен шеф на GreenLife.

Комплексът Green Life Beach Resort Sozopol е измежду желаните места за покупка на втори морски дом и пълноценна отмора през последните години. Мини курортът покрай Созопол разполага със личен плаж, заведения за хранене и бийч питейни заведения, детски център, както и разнообразни типове занимания и водни спортове. Най-новата фаза PanoramaResidence се намира на първа линия, на метри от Green Life Beach. Апартаментите са с прелестна панорама към морето и към гората. Жилищата в PanoramaResidence с една и две спални са оборудвани „ до ключ “, тъй че бъдещите притежатели могат да се нанесат незабавно, без нужда от ремонтни действия и довършителни работи. Разполагат с просторни огромни спални и тераси, а цените на парцелите стартират от 30 900 евро.

„ Когато подхващат дълготрайна инвестиция, каквато е парцелът, купувачите търсят жилища с добавена стойност и нормално избират затворени комплекси. Мащабът на Green Life BeachResorts разрешава събирането на разнородни услуги на едно място и по едно и също време с това, таргетирането им към другите профили на почиващите - младежи, които желаят да се забавляват или фамилии с деца, които търсят място за отдих “, разяснява Теофил Петров.

Покупката на парцел в затворен комплекс подсигурява спокойствието и сигурността на притежателите. Чрез видеонаблюдение и защита, Green Life Beach Resorts подсигурява сигурността на почиващите по време на престоя им и защитеността на жилището им когато и да е. Комплексът предлага целогодишна поддръжка на парцелите, а за притежателите, които посещават жилището епизодично, е постоянно налична опцията за отдаване чартърен и генериране на спомагателен приход с близо 5% възвръщемост на инвестицията
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР