Икономическата несигурност, покачващата се инфлация и ситуацията в Украйна са

...
Икономическата несигурност, покачващата се инфлация и ситуацията в Украйна са
Коментари Харесай

TBI Bank с едни от най-добрите депозитни продукти у нас с лихва до 2%

Икономическата неустановеност, покачващата се инфлация и обстановката в Украйна са измежду аргументите, довели до стесняване на пазара на срочни депозити в България. За това способстваха още въведените от доста банки нулеви лихви и такси, които предизвикаха вложителите да търсят други възможности за спестяванията си.

На този декор TBI Bank е една от дребното финансови институции, които към момента оферират позитивна рентабилност на клиентите посредством обичайно преференциалните си спестовни артикули. Новите депозитни оферти на банката са ориентирани към консуматори, които търсят многообразие от спестовни интервали – както краткосрочни, по този начин и по-дългосрочни, и са с едни от най-хубавите лихвени условия у нас – достигащи 2%. Така в портфолиото на TBI към този момент има депозити със срочност от 1 до 60 месеца, без такси за разкриване, поддръжка и изтегляне на падеж и без риск за клиентите – средствата до 100 000 евро са предпазени от Фонд за гарантиране на влоговете в банките.



Спестовните решения на TBI оферират и спомагателна гъвкъвост, тъй като няма наказателна такса, в случай че депозантът се нуждае от средствата си преди падеж и избере предварително преустановяване. След премахването на налога върху приходите от лихви за локални физически лица това, което клиентите виждат като препоръчана рента, е това, което в действителност получават.

" Срочните депозити постоянно са били най-сигурният пестелив инструмент с предвидима възвръщаемост, която е извънредно значима във време на пазарна неустановеност и динамичност ", сподели Лукас Турса, старши вицепрезидент на TBI Bank.



" Ние сме познати с едни от най-изгодните лихвени условия на пазарите, на които оперираме и с цел да продължим да бъдем най-хубавото място за спестяванията на нашите клиенти, направихме още една крачка в тази посока. Различните срочности на продуктите ни в композиция с положителната рентабилност, която постоянно осигуряваме, ще разрешат на вложителите отчасти да смекчат отрицателните резултати на предстоящата инфлация. "

За да разпространява новите депозитни оферти, TBI рестартира телевизионната си акция „ Мотивирай спестяванията си “, притежател на влиятелната премия Effie. Целта ѝ е да повдигне въпроса по какъв начин българите икономисват, какъв брой добре осведомени са по тематиката и обмислят ли всички варианти. 

Изминалата година бележи изключителни финансови резултати във всички бизнес посоки за TBI – банката регистрира рекордна чиста облага, а депозитното ѝ портфолио означи растеж, който доста изпреварва пазара.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР