Икономедиа АД, компанията издател на в. Капитал, сайтът dnevnik.bg и

...
Икономедиа АД, компанията издател на в. Капитал, сайтът dnevnik.bg и
Коментари Харесай

Икономедиа ще популяризира селскостопанската политика на ЕС

" Икономедиа " АД, компанията издател на в. Капитал, уеб сайтът dnevnik.bg и др, стартира осъществяването на едногодишен план за разпространение на Общата селскостопанска политика на Европейския съюз. Проектът е съфинансиран от Европейската комисия и е един от общо 16-те определени в конкурс, в който имаха право да вземат участие компании и организации от всички страни членки на Европейски Съюз.

В рамките на една година " Икономедиа " ще провежда тематични конференции, диспути, уебинари, състезания и други Ще бъде обособена земеделска графа и отпечатано особено издание. Всички артикули по плана отразяват само мнението на създателите и Европейската комисия не носи отговорност за тяхното наличие.

Това е четвъртият план за разпространение на Общата селскостопанска политика на Европейския съюз, който " Икономедиа " извършва по контракт с Европейската комисия откакто България стана член на евросъюза.

" Икономедиа " е най-­големият издател на бизнес медии в България и една от водещите онлайн групи. Портфолиото ни включва най­-влиятелното икономическо издание Капитал и новинарския уебсайт Дневник. " Икономедиа " е издател и на няколко профилирани осведомителни артикули като Кариери, Регал, Бакхус, Одит.инфо.

Мисията на медиите на " Икономедиа " е да дават достоверна и качествена информация, да основават авторска публицистика, която оказва помощ на читателите да вършат осведомен избор за бизнеса си и за персоналния си разцвет.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР