Иконичното кулинарно шоу Мастършеф слиза от екран за неопределено време.

...
Иконичното кулинарно шоу Мастършеф слиза от екран за неопределено време.
Коментари Харесай

Мастършеф слиза от екран

 Иконичното кулинарно шоу " Мастършеф " слиза от екран за неопределен срок. Това  от екипа на bTV. Пръв за рухването на кулинарното съревнование от екран издаде началник Илиян Кустев, който бе част от селектиращите мераклиите за влиятелната престилка.

" Аз предпочитам участниците за кастингите и евентуално няма да има повече " Мастършеф ", покруси почитателите на шоуто началник Кустев. Той няколко сезона е отсявал претендентите за кулинарна популярност, преди да имат опция да показват блюдата си на златното трио - началник Андре Токев, началник Силвена Роу и началник Петър Михалчев. Въпреки че в края на последния сезон на хитовото предаване бе обявен нов, от bTV описаха за вестника, че не са решили по кое време ще стартира той. Не е ясно и дали в границите на тази година ще има старт на кастинги за влиятелната кулинарна конкуренция.

" Шоуто краткотрайно слиза от екран. Знаете, имаме ново управление, нова програмна скица, анонсираме нови излъчвания. И да, тази есен фактически феновете няма да гледат " Мастършеф ", само че пък имаме други атрактивни продукции, които сме подготвили за аудиторията ", съобщи пред " " пиар мениджърът в bTV Media Group Галина Джорева.

В средата на предходната година почитателите на " Мастършеф " получиха същински удар, откакто шоуто бе прекратено посред пандемията. Звездното жури на " Мастършеф " не разяснява краткотрайното прекъсване на кулинарния формат. Двама от топготвачите в журито развиват сполучлив ресторантьорски бизнес у нас, а началник Роу е разгърнала триумфа си даже в Лондон и Дубай. Джорева разкри и детайлности за най-новото риалити на медията - " Ергенът ".

Именно за него се заприказва, че ще размени кулинарната конкуренция в ефира на малкия екран тази есен. Шоуто взриви занапред евентуалната аудитория, откакто стана ясно, че в предаването участниците - 20 дами и един мъж, разделят първокласно имение, а всяка хубавица ще се бори със зъби и нокти за венчален пръстен от ергена.

" Ергенът " бе обявен като продукция от нас още занапред, тъй като всеки би трябвало да си реши дали е задоволително квалифициран, с цел да взе участие в сходен формат. На този стадий няма по какъв начин да разкрием повече, само че в действителност, тези, които желаят да вземат участие в " Ергенът ", би трябвало да се приготвят добре за кастинга, който скоро ще бъде разгласен формата ", добави още Джорева. От bTV имат упоритостта хитовото предаване да е повече от един сезон. Успехът на шоуто в Съединени американски щати вкарва израза " Ефектът на Ергена ".

Той става част от метафорите за екранен триумф, в резултат на който даже отдалечените местоположения, на които се снима шоуто, се трансформират в известни туристически дестинации след неговото лъчение. Стартирал в Америка, форматът, в който красавец с пълен портфейл избира брачна половинка всред 20 хубавици, се излъчва от години с триумф в над 31 страни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР