ижте какво вещаят за вас звездите за следващата седмица.Овен 21

...
ижте какво вещаят за вас звездите за следващата седмица.Овен 21
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 4-10 април

ижте какво вещаят за вас звездите за идната седмица.

Овен 21 март – 20 април

Благодатен уикенд с придобивки и оферти, които не трябва да се изпускат. На 4-и може да си поставите високи цели и задания, които ще трансформират ориси и връзки. Енергията ви търси поле за изява. Не се ограничавайте. В неделя чакайте подарък от ориста. Ще се случват събития, които ще ни демонстрират какви хора сме и до каква степен можем да влезем в ситуацията на някой изпаднал в потребност. Правете това, за което ви помолят, а не това, което вие смятате, че е нужно на някого. 6-и носи промени в проекта и опция за нова работа. Събираме се в групи по ползи и професионални благоприятни условия. 7-и е тежък за родените в първата декада. Тръбачът, орис свири общ брой. на 8-и ще се сблъскате с нечии големи апетити и упоритости. Очертават се спорове. 9-и е омиротворяващ и стабилизиращ. Нека всеки направи своята отстъпка и крачка на схващане към другите. На 10-и идват новини, за които ще почерпите.

Телец 21 април – 20 май

На 4-и не е добре да си въздържан, само че и прекомерната интензивност ще ви изиграе неприятен номер и ще ви сложи в неприятни връзки по отношение на близките. Не влизайте в конкурентни борби. На 5-и очаквайте застъпничество и отбрана. Направете някому подарък, посетете близки и проявете съчувствие. На 6-и шансът ще работи за родените след 10-и май. Нещо забравено от предишното изплува, става настоящо и определящо в живота ни. Ще се наложи да се откажете от досегашния метод на живот. 7-и изисква промяна на тактиката и тима. Влезте в нов екип. От изключително значение е да се приобщите към избрана група, а не да действате сами. На 8-и лакомията взима връх над здравия разсъдък. В идващите дни попадате в неприятни положения.

9-и и 10-и са рисковите ви дни. Ще се окажете в изолираност в миг, в който обезверено се нуждаете от схващане и отбрана. Внимавайте с техника и превоз.

Близнаци 21 май – 21 юни

4-и предлага приятни моменти. Събуждат се сили, които ще разрешат да се справите с сложните положения и да си осигурите поддръжка даже и от конкуренцията. На 5-и ще загубите и ще съжалявате, в случай че сте надалеч от хората, които чакат да се погрижите за потребностите им. Очертават се проблеми в любовта и връзките. 6-и ви слага в конфликтна позиция. Ще се появи остарял проблем, който преждевременно сте пренебрегнали и сметнали, че сте разрешили. Този ден демонстрира слабите ви места, само че и оказва помощ да усвоите значими житейски уроци. Предприетото на 7-и ще ви донесе опция за нова работа и присъединяване в взаимни бизнес планове. Един от мощните ви дни за месеца. Всичко подхванато ще има триумф и ще донесе придобивки. На 8-и си връщате нещо изгубено преди, нека знаете до каква степен да спрете. 9-и е ден на помирение. Може да се раздели неделимото преди и да се стигне до помирение при водените разногласия и договаряния. 10-и носи шанс.

Рак 22 юни - 21 юли

На 4-и се заемете с поправки и преустройства вкъщи. Мощни сили се разсънват в тялото и в душата. Вземете значимо решение, поемете си отговорноста. Не бива да се претоварвате.

В неделя с каквото можете помогнете на другари и близки. Нищо амбициозно да не се подхваща. На 6-и ви следва обвързване, осъществявате потребни връзки. Лесно може да се освободите от тежестите на предишното, само че това не значи, че в бъдеще няма да имате проблеми. На 7-и може да влезете в обезпечаваща ви среда и да намерите нова работа. Може да загубите част от персоналната си независимост, само че ще получите някои нужни отбрани. На 8-и не е време за взаимни отстъпки, само че и прекомерният напън е нездравословен. Вероятни са спорове в фамилията и средата. Деца и родители са опълчени в претенции и искания. Скандалите мъчно ще се избегнат. 9-и разпределя позиции и въздействия. Оставете настрани служебната упоритост. Заемете се с тихи фамилни каузи, изчистете се от отровите. На 10-и сте на точното място.

Лъв 22 юли – 22 август

4-и носи приятни срещи. Може да привлечете нови сътрудници за бъдещи настоятелен и публични мероприятия. Намирате метод да блеснете на сцената на живота. 5-и е ден за прояви на щедрост. Помагайки на някого ще съумеете да прокарате и свои амбициозни планове. На 6-и променяте прическа и визия в синхрон с измененията, които предстоят. Ден на колелото. Нещата се прекатурват и по този начин както досега сте помагали ще се наложи и на вас да оказват помощ. 7-и предлага късмет за нова работа и връзка с нов екип. Вземете всичко, което се предлага, даже и на понижен работен ден. 8-и носи преразход на сили и средства. Търпите ограничения. 9-и ви вкарва в сериозна и рискова обстановка. Стремежът е към равновесие, помиряване и опазване на положителния звук в връзките. Крясъците разболяват и вредят освен на връзките, само че и на здравето. 10-и предлага излаз. Съдбата покровителства любовните връзки. Някой може да получи предложение в разгара на рецесията.

Дева 23 август – 22 септември

На 4-и постигате значима цел. Посещенията са лимитирани, само че може да изпратите или да получите дарове от хората, които мислят за вас. 5-и изисква помиряване, прояви на благосклонност и съчувствие. Стопете ледовете. Ден на сърцето и сърдечните работи. Направеното за персонално облагодетелстване и упоритост ще зацикли. На 6-и непримиримите ще попаднат в изолираност. Заемете се със себе си, проведете някои процедури и се прочистете от отровите в домашни условия. На 7-и е добре да влезете в избрана група, екип и колектив, където ползите ви да бъдат предпазени. Всичко подхванато ще потръгне, ще ви обезпечи преимущества. 8-и ви изправя пред експанзия от страна на мощните и на тези, от които зависите. Губите позиции. 9-и носи умиротворяване. Стопете ледовете с тези, за които мислите непрестанно. Символ на деня е умереността. На 10-и чакайте оферти. Ще има защо да почерпите, а и непосредствен ще ви зарадва с триумфа си.

Везни 23 септември – 22 октомври

Не се отчайвайте, следва пълнолуние във вашия знак, което може да изпълни потребителската ви кошница. На 4-и вършиме крачка в вярната посока. Подсигурете си базата за вдишване на странични креативен и настоятелен задължения. На 5-и получавате поддръжка и подпомагане. Ще се вършат отстъпки помагащи за общото благополучие. На 6-и вървите към промени в проекта и реорганизации. Някой ще се върне към остаряла обич, различен към остаряла работа, а трети ще се впусне в паралелни връзки. Нужно е филтриране. 7-и разрешава да влезете в нова среда. Смирете се и отстъпете, с цел да ви одобряват в мечтаната среда. В момента тече делене на групи по ползи и позиции. На 8-и ограничете контактите. Трудно ще усмирите упоритостта. Може да влезете в непотребни разногласия и да загубите влиятелни позиции. 9-и носи естетика и мир. Никъде не отивайте в крайности и прекалявания. 10-и отваря нови благоприятни условия. Ще се случват събития, за които някой ще почерпи.

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

На 4-и не се преуморявайте. Не се занимавайте с неща отвън персоналната си подготвеност. Изолацията в тези дни и месеци ще роди гениални хрумвания. 5-и изисква да се погрижите за непосредствен или другар. Не си правете проекти. Върви тестова стратегия и инспекция на това до каква степен сме хора. 6-и идва с обвързваща стратегия, с планове за взаимни дейности и действия. Реагирайте изпреварващо на ставащите промени. Ще ви одобряват там, където досега са ви отказвали достъп. На 7-и подпишете нови контракти и се обединете в екип с доверени и тествани хора. Проблемите ще са за тези, които останат отвън средата си. За 8-и се обрисуват борби на престижи и позиции. Никой няма да пусне кокала. Конфликтите и вкъщи са неизбежни. Трудно е да се удържат децата, а и родителите са неуправляеми. На 9-10-и сте в рискова позиция. Вероятен е и здравословен проблем. Размислете отново, дайте късмет на връзката си. Не правете нищо непременно и като за последно.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

4-и носи шанс и победи. Препоръчва се пречистване на връзките, на тялото и душата от насъбраната шлака и незадоволство. На 5-6-и ще давате и ще обслужвате нечии ползи. Не започвайте нови и амбициозни действия. Преди да поискате помислете какво може да предложите отсреща. Стартираното с готовност за облага ще зацикли. Време е да усвоите и някои уроци, които ще ви дадат преимущества. Оставете някой различен да се потвърждава и да взима неопитен думата.

7-и дава опция да получите право на достъп до значима среда и група. Проектите ви ще получат нужното утвърждение и финансиране. 8-и идва с тежки и безкомпромисни борби. Увеличете самоконтрола и не позволявайте на експанзията да ви завладее. Защитавайте обективни, а не егоистични дела. На 9-10-и печелите пари и преимущества. Намалете темпото, пробвайте да разберете мотивацията в думите и предложенията на близки и съседи.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 4-и постигате значима цел и в идващите два дни доминирате в връзките с близките. Пасивността е нездравословна. Енергията ви търси поле за изява, а околните чакат от вас пари и защита. На 5-и Направете най-малко едно положително дело. Обадете се и подкрепете духът на непосредствен, който е уединен или оставен да се оправя самичък. На 6-и един от дните, в които елементарно може да се усвои това, което нормално ви наподобява мъчно и недостъпно. Намерете спомагателни физически занимания за себе си и децата. 7-и слага на тестване връзките ви, а на 8-и може да извършите неверен и припрян ход. Не водете в този ден значими договаряния, пробвайте да запазите хладнокръвие. 9-и носи примирието на копието на войната, която през днешния ден водим и със самите себе си. 10-и ще даде на всеки неговият късмет и опция. Ще уредите значим фамилен проблем и ще започнете възстановителна стратегия в посока на персоналния си бизнес.

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота не се претоварвайте, щадете сърцето. Погрижете се за околните, пригответе им персонално изработен от вас подарък. На 5-и тествайте нови здравословни и козметични артикули. Ще намерите метод да решите проблемите от предишното. Сега е момента да се заздравяват връзките и да се обезпечават нужните отбрани. В идващите дни очаквайте информации, която ще ви насочат, зарадват и насърчат в търсенията ви. На 6-и е ден на пръстена и колелото. Вървите към обвързване и привличане на спонсори. На 7-и се свързвате с бъдещи сътрудници и клиенти. Внедрете се в средата, която ви притегля. Добре е да кандидатствате за места и позиции, за които имате нужния ценз и подготовка. На 8-и защитете обективни претенции. Ще разберете на кого може да разчитате и на кого не. Не правете взаимни отстъпки. 9-10-и са рискови. Смирете упоритостите и не се включвайте в рискови надпревари и състезания.

Риби 20 февруари – 20 март

На 4-и силата Кундалини стартира изкачването си по гръбначния дирек. Дръжте се изправено без значение проблемите. Може да се реализира непостижимото преди. На 5-и Луна и Венера ви гледат в нехармонични аспекти. Вероятни са спорове в възприятията. Един подарък ще стопи дистанцията. На 6-7-и се гответе за офанзива по всички фронтове. Свалете остарялата кожа, дистанцирайте се от всеки и от всичко, което ви вреди и разболява. Трудно ще пробиете сами, а и думата ви няма да тежи против тази на колектива. 8-и сервира удари на ориста. Пълнолунието превъзбужда, вади на показ стаените мисли и черти на характера. Отлагайте значимите срещи и договаряния за идващите дни. На 9-10-и постигате оптималното и обирате овациите. Делете поравно екстри и отговорности. Не прикривайте придобивките и не си яжте сами обяда. Ще се случват събития, които ще издигат на напред във времето вашата кандидатура в професионален и публичен проект. /monitor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР