Игриво и красиво представление идва на сцената на ДНК тази

...
Игриво и красиво представление идва на сцената на ДНК тази
Коментари Харесай

Арт посоки: Единствено представление на Медея в Античен театър - Пловдив

Игриво и красиво зрелище идва на сцената на ДНК довечера. " Digital Footprints " е интерактивна хай-тек игра с трима танцьори. Техните тела дефинират моделите, облиците и звука на осъществяването със скоростта, силата и посоката на придвижването им в пространството.

С танца известната шведска хореографката Гун Лунд слага значими въпроси за взаимоотношението в нашето общество, кой ръководи, кой управлява, а фенът ще се любува на хубостта на придвижванията и облиците.

Етюди и другари продължава футуристичното странствуване в сряда със театър на Олоф Першон. Един дълго и с доста отдаденост подготвян театър чакаме в Античния спектакъл.

" Медея " ще се появи единствено на 28 юни, с едно само зрелище, както е било в античния свят. Историята за обич и изменничество, избор и възмездие, заложени от Еврипид.

Освен живописен, планът има и мощен обществен фокус. Събира звездите на театъра с деца от разнообразни етноси в Пловдив и студенти. Медея още веднъж ще предизвика границите на човешката природа.

От 2 юли спектаклите излизат пред Народния спектакъл. Началото на " Театър пред театъра " дава " Ромул Велики ", режисура на Театър " Зад канала ". Звездно театрално под небето ще е до 11 юли. Приятно гледане!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР