Играй и спечели - безплатно ползване на пълните версии на

...
Играй и спечели - безплатно ползване на пълните версии на
Коментари Харесай

Спечели OfficeSuite



Играй и завоюва - гратис прилагане на цялостните версии на OfficeSuite за всичките платформи.

PCWorld.bg и MobiSystems те придизвикват – участвай с няколко лесни стъпки.

Какво би трябвало да извършите?

Отговорете на въпроса: " На какъв брой и какъв вид устройства разрешава апаратура, закупен самостоятелен лиценз за OfficeSuite Now? “

Отговорите ви чакаме като коментар под обявата до 5 октомври 2017 година 5-ма дали отговор вярно ще завоюват гратис прилагане на цялостните версии на OfficeSuite.

Освен това, не забравяйте да харесате Фейсбук страницата на PCWorld.bg и MobiSystems.

Късметлиите ще бъдат оповестени на 6 октомври 2017 година

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ФЕЙСБУК ИГРАТА

РАЗДЕЛ 1. Организатор на играта

1.1. Организатор на фейсбук играта е ICT Media, със седалище и адрес на ръководство гр. София, ул. „ Иван Вазов “ 30 и адрес за кореспондеция гр. София, ул. „ Иван Вазов “ 30.

1.2. Целта на тези общи правила е да се открият изискванията за осъществяване, присъединяване и преустановяване на фейсбук игра, както и реда за установяване на печелившите участници в нея и връчването на оповестените награди. Обявените правила са наложителни и обвързват участниците в играта.

1.3. Организаторът на играта има правото едностранно да добавя или трансформира изискванията на играта по отношение на българското законодателство. В тези случаи уредникът се задължава неотложно и обществено да оповести съответните допълнения и промени, по метода, по който са оповестени актуалните публични правила на играта.

РАЗДЕЛ 2. Период на осъществяване на играта

2.1. Играта се провежда с рекламна цел за разпространение нсред фейсбук аудиторията. Играта ще се организира при съблюдаване на актуалните правила в интервала от 25 септември – 5 октомври 2017 година в това число.

РАЗДЕЛ 3. Териториален обсег на играта

3.1. Играта се провежда и организира във фейсбук страницата на PCWorld.bg -

РАЗДЕЛ 4. Механизъм и условия за присъединяване в играта

4.1. Всеки, който желае да се включи в играта, е належащо да хареса страницата на PCWorld.bg. След края на играта, май ще бъдат изтеглени печелившите.

4.2. Всички изпълнили изискванията фейсбук консуматори имат равни шансове за присъединяване в жребия за премиите. Всеки консуматор посредством тяхното осъществяване има право на еднократно присъединяване.

4.3. Само потребителите, които дават отговор на тези общи условия в интервала на осъществяване на играта, имат право да вземат участие в тегленето на спечелилите.

РАЗДЕЛ 5. Награди в играта

5.1. С присъединяване си в играта, участниците заявяват, че са обвързани с Официалните правила и се съгласяват да съблюдават изискванията и периодите на играта.

5.3.Не се позволява подмяна на извоювана премия с паричната и равноценност.

РАЗДЕЛ 6. Процедура за оповестяване на спечелилите, оповестяване и приемане на премиите

6.1. Определянето на печелившите ще бъде несъмнено посредством чоп. Принципът на изтегляне обезпечава еднакъв късмет за облага на всички участници в играта.

6.2. След установяване на печелившите участници, се изтеглят 3 (три) аварийни печеливши, с цел да могат да заместят предходния изтеглен участник, при изискване, че печелившият участник не потърси своята премия.

6.3. Печелившите участници от тегленето ще бъдат оповестени на фейсбук страницата на PCWorld.bg

6.4. Спечелилите би трябвало да потърсят своите награди и да ги получат.

РАЗДЕЛ 7. Лични данни

7.1. Чрез включването си в играта участниците са съгласни с плануваното в актуалните правила.

7.2. Участието в играта допуска безапелационното единодушие на участващите техните персонални данни да бъдат непокътнати и обработвани от ICT Media. Целите на обработването на тези данни са: установяване на спечелилите в играта и снабдяване на премиите. Организаторът подсигурява, че персоналните данни на лицата няма да бъдат обработвани за други, отвън посочените в актуалните правила, цели.

7.3. Организаторът поема обвързване персоналните данни на участниците да не бъдат предоставяни на трети лица.

РАЗДЕЛ 8. Други условия

8.1. Организаторът си резервира правото да приключи играта, като разгласи това по подобаващ метод, ако настъпят злоупотреби, нарушение на разпоредбите или форсмажорни условия.

8.2. Оспорването на резултатите от играта, валидността и верността, на който и да е резултат от страна на участник няма деяние по отношение на Организатора.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР