Игрално-анимационният Том и Джери е най-гледаният в първият уикенд след

...
Игрално-анимационният Том и Джери е най-гледаният в първият уикенд след
Коментари Харесай

Том и Джери най-гледани в столицата

Игрално-анимационният " Том и Джери " е най-гледаният в първият уикенд след отварянето на огромна част от единичните киносалони в страната и в столицата, сочат систематизираните данни от тях. Затворени този уикенд останаха над 2/3 от нормалните места за гледане на филми на огромен екран, само че все пак безконечната криеница сред котката и мишката е гледана от към този момент 43 137 фенове и има 361 468 лв. от билетите им.



На втора позиция е трилърът " Преводачите ". Месец след излизането на екраните, в който две седмици кината не работеха, историята на екип от хора, които би трябвало да преведат под строга защита последната част от бестселър е гледана от 3 884 фенове и има 36 376 лв. доходи от билетите им.



Трето място е за екшън-комедията " Убийство за " Оскар ". Филмът, в който режисьор се надява, че със застраховката за гибелта на основния артист, ще се разплати с мафиоти, е на екраните от ноември предходната година и към този момент са го гледали 7 317 фенове и има 70 322 лв. доходи.



Приключенският " Двете страни на чудесата " е на четвърто място по зрителски интерес. Предисторията на " Питър Пан " и на " Алиса в страната на чудесата " е от средата на март на екраните и е гледана от 1 581 фенове и има 13 882 лв. доходи.



На пето място е анимацията " Лео Да Винчи: Мисия Мона Лиза ". Италианската история за младия прославен художник и неговите другари, които избавят имението на музата му е от октомври на огромния екран и е гледана от 9 432 фенове и има 80 531 лв. доходи.



Шеста позиция в топ 10 е за " Monster Hunter: Филмът ", основан по едноименната видеоигра на Capcom. Екшънът с Мила Йовович в основната роля е към този момент с 6 229 фенове и има 67 150 лв. доходи за четирите седмици в кината.



Седмо място е за българския " Ятаган ". Комедията, в която полицейски контрольор от анти-терористична организация измисля цяла терористична клетка с цел да оправдае съществуването на организацията, е в кината от февруари предходната година, като досега е гледана от 35 331 фенове и има 303 501 лв. доходи.



На осмо място е френската престъпна драма " Кръстницата ", основан по едноименния разказ на френската адвокатка Анлор Кер. За времето от началото на февруари досега общо 5 797 фенове са гледали по какъв начин преводачката в полицейско звено превзема пазара на " мека дрога ", като филмът е събрал 56 054 лв. от билетите им.



Девето място заема анимацията " Тролчета: Турнето " - втори филм след този отпреди четири години за Попи и Клон. Опознаването на новия свят на троловете и техните стилове музика, разграничена в шестте племена е на екраните у нас от октомври предходната година, като е гледано от 17 979 фенове и има 159 184 лв. доходи.

На десето място е италианският " Връзки ", основан по едноименния разказ на Доменико Старноне. Филмовият прорез на един брак е гледан от 1 886 фенове и има 17 342 лв. доходи за петте седмици в кината.

В работещите киносалоните у нас предишният уикенд са влезнали общо 1 228 фенове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР