Игрално-анимационната история, базирана по едноименната книга на Биатрикс Питор отпреди

...
Игрално-анимационната история, базирана по едноименната книга на Биатрикс Питор отпреди
Коментари Харесай

"Зайчето Питър" запази зрителския интерес и по Великден

Игрално-анимационната история, основана по едноименната книга на Биатрикс Питор отпреди съвсем 120 години - "Зайчето Питър ", към този момент втори уикенд е отпред на най-гледаните филми у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните.

Случващото се в градината на фермера Томас и "войната " с нейните жители е гледано от към този момент 43 979 фенове и регистрира 351 738 лв. доходи.

На втора позиция е "Играч първи, подготви се " по едноименния разказ на Ърнест Клайн. Екшън-фантастиката за времето след 26 години, когато изходът за бягство от всекидневието става виртуалната действителност, е гледана от 24 971 фенове и има 276 847 лв. доходи след две седмици по екраните у нас.

Трета позиция измежду най-гледаните филми у нас е за първата премиера от предишния Великденски уикенд - "Секс на кукуво лято ". Лентата с преведено литературно име, в която родителите се надпреварват да предпазят дъщерите си-абитуриенти от секс в нощта на бала, е гледана от 4 783 фенове и има 45 557 лв. доходи за първия си уикенд на екраните у нас.

Четвърто място е за екшъна "Tomb Raider: Първа задача ". Познатата от едноименната видеоигра история е гледана от 64 717 фенове и има 698 241 лв. доходи за месец на екраните у нас.

На пето място е втората премиера от предишния уикенд - украинската анимация "Откраднатата принцеса ". Рисуваната история, в която основни герои са Руслан, Мила, Лестър, Черномор, Фин, мъдрият котарак и крал Владимир, е гледана от 3 710 фенове и има 30 106 лв. доходи за първия си уикенд у нас.

Шесто място в топ 10 е за третата премиера от предишния уикенд - трилърът "Коварен капан: Последният ключ ". Четвъртият филм от поредицата с Лин Шей, Лий Уанел, Ангъс Сампсън, Кърк Асеведо, Кейтлин Джерард в основните функции е гледан от 2 821 фенове и има 23 286 лв. доходи.

Седма позиция е за "Огненият пръстен: Революция ", продължение на кино лентата отпреди пет години, в който Земята беше нападната от гигантските чудовища Кайджу. Случващото се във времето, когато хората още веднъж се сплотяват, с цел да спрат завърналите се нашественици, е гледано от 24 982 фенове и има 268 398 лв. доходи за трите седмици по екраните у нас.

Осмо място е за трилъра "Червената лястовица " по книгата на някогашния сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ Джейсън Матюс. Случващото се с някогашната балерина Доминика, която, с цел да обезпечи грижи за майка си, се впуска в света на шпионажа, е гледано от 49 081 фенове и има 469 348 лв. доходи за месец и половина на екраните.

Девето място е за българския "Привличане " на Мартин Макариев. Романтичната история за протичащото се в частно учебно заведение сред учители и сред възпитаници, които приключват междинното си обучение, е гледано от 99 951 фенове и има 838 008 лв. доходи за съвсем два месеца на екраните у нас.

На десето място е трилърът "Лично правораздаване ", римейк на едноименния филм от 1974 година по книгата на Брайън Гарфилд. Историята, в която основните функции са на Брус Уилис, Винсънт Д'Онофрио, Елизабет Шу, Джак Кеси, Дийн Норис, Боу Нап, Майк Епс, Кимбърли Елийс е гледана от 18 259 фенове и има 168 316 лв. доходи за петте седмици на екраните у нас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР