Игралният филм на Дисни, базиран по едноименната анимация от 1992

...
Игралният филм на Дисни, базиран по едноименната анимация от 1992
Коментари Харесай

Аладин е най-гледаният филм и у нас

Игралният филм на " Дисни ", основан по едноименната анимация от 1992 година - " Аладин ", е най-гледаният филм у нас след предишния изборно-празничен уикенд, сочат систематизираните данни от киносалоните, представени от Нова телевизия. Продукцията, чиято основа е приказка от сборника " Приказки от 1001 нощ " и е най-гледаната и зад Океана след предишния уикенд, е забелязана от 32 356 фенове у нас и има 368 953 лв. доходи от билетите им.

На второ място е комедията " Мошенички от класа " с Ан Хатауей и Ребъл Уилсън в основните функции. Надлъгването на двете измамнички, които се оказват излъгани от наследника на именита измамница, е гледано от към този момент 27 469 фенове и регистрира 258 617 лв. доходи за близо месец на екраните у нас.

Трета позиция е за " Pokemon: Детектив Пикачу ", чиято основа е множеството видеоигри, комикси и сериали от 90-те години на предишния век. Пътуването на младия Том и детектив Пикачу из Райм сити, с цел да бъде издирен бащата на Том е гледано от към този момент 35 809 фенове и има 352 170 лв. доходи за трите седмици у нас. На четвърто място е анимацията " Великото странствуване ". Руската история за протичащото се след грешката на куриера Щъркел с доставката на бебе панда на майката мечка, е гледано от към този момент 9 504 фенове и има 80 603 фенове за десетте дни у нас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР