Игралните зали и казина, с марката efbet отвориха врати отново

...
Игралните зали и казина, с марката efbet отвориха врати отново
Коментари Харесай

Игрални зали и казина efbet отново отварят врати!

 Игралните зали и казина, с марката efbet отвориха порти още веднъж на 1-ви март! Oбектите на efbet ще работят с лимитирано работно време от 06:00 ч. до 23:00ч. в цялата страна, при засилени противоепидемични ограничения, съгласно нормативните разпореждания.

Тази година веригата efbet изненада своите клиенти с нова
бонус игра, годна за всички обекти под марката. Освен колоритния начален бонус до 1000 лева, от който може да се възползва всеки нов клиент, efbet предлага и 1 200 000 лв. всеки месец.

Бонусите са спомагателни и  се падат на инцидентен принцип по време на игра, на която и да е от игралните зали в обектите на efbet . Общо сумите, които могат да бъдат извоювани в игралните зали и
казина на efbet са, както следва:

- 145 облаги по 100 лева

- 38 облаги по 300 лева

- 11 облаги по 500 лева

- 8 облаги по 1000 лева

Това прави над 200 спомагателни награди всеки ден! Всеки клиент на efbet може да завоюва някоя от дневните награди на най-малък
залог от 0.50 лева

efbet разполагат с верига от
казина и игрални зали в цялата страна, които се отличават с многообразие от автомати за игра, приятна атмосфера, висококвалифициран личен състав и редица местни джакпоти, неповторими за всяка локация.

Повече информация за локациите и офертите във всяка игрална зала може да намерите на специфичния уебсайт или като позвъните на място на посечните в уеб страницата телефонни номера.  Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация?, гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | | Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще! ИЗПРАТИ НОВИНА Източник:
varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР