Играем мач за мач“ е най-новата рубрика в спортното семейство

...
Играем мач за мач“ е най-новата рубрика в спортното семейство
Коментари Харесай

Играем мач за мач с Gong.bg и DIEMA SPORT

„ Играем мач за мач “ е най-новата графа в спортното семейство на Нетинфо и Нова Броудкастинг Груп. Екипите на Gong.bg и DIEMA SPORT сплотяват напъните си, с цел да ви предоставят поредната доза развлечение.

Ще видите футболисти, треньори и представители от екипа ни в напълно нова роля. Отново ще „ Играем мач за мач “, само че този път отвън клишето. Играчите от българското състезание ще бъдат сложени в нетипични за тях обстановки. Звездите ще напуснат рамките на футболния терен и ще се включат в специфични провокации. Ще дават отговор на нестандартни въпроси. Ще бъдат сложени надалеч от нормалната среда, в която сме привикнали да ги виждаме. Всеки епизод ще бъде различен, а тематиките без ограничаване.

В първото издание на рубриката ще пуснем топката в игра с Юлиян Ненов и Антонио Вутов. Футболистите на Локомотив София се оказаха подготвени футболни коментатори, но и нашите телевизионни водещи Ясен Деянов, Мирослав Арабаджиев, Борис Мутафчиев и Георги Славчев не се дават елементарно. 

Юлиян Ненов и Антонио Вутов ще оценят изявите на своя съотборник на терена, само че най-забавната част се оказа припомнянето на обстановки, които и двамата желаят да не помнят.

Кой победи? Юлиян Ненов и Антонио Вутов? Отговорът ще стане явен след второто предизвикателство за двамата. В следващия епизод след седмица.

Очаквайте всеки вторник нова доза развлечение в Gong.bg заедно с Ясен Деянов, Мирослав Арабаджиев, Борис Мутафчиев и Георги Славчев.

И най-важното. Всеки играе мач за мач, но ние си го признаваме.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР