Играчите на Исландия вече водят усърдна подготовка за двубоя с

...
Играчите на Исландия вече водят усърдна подготовка за двубоя с
Коментари Харесай

Исландците мислят само за мача с Нигерия

Играчите на Исландия към този момент водят усърдна подготовка за дуела с Нигерия, който ще бъде втори за тях от група " D " на международното състезание по футбол. Дебютантите на международни футболни финали стартираха с тъждество 1:1 с двукратния международен първенец Аржентина в събота, само че незабавно след мача в Москва отлетяха за базата си в Геленджик, на брега на Черно море, с цел да се готвят за идващия си дуел.

" Трябва да се фокусираме напълно върху мача с Нигерия. Ако не реализираме нужния резултат против тях, ще бъде без значение, че сме взели точка от Аржентина ", сподели капитанът на исландците Арон Гунарсон.
" Всички в тима към момента са под страстите на това, което постигнахме и адреналинът ни е превзел, само че това е част от играта. Когато играеш в мач, който е на такова високо движение, е мъчно внезапно просто да изключиш ", добави халфът.

The day Iceland froze Messi. pic.twitter.com/KSWxxOtcar
— B/R Football (@brfootball) June 16, 2018 Гунарсон добави, че отборът е постигнал тъждество с Аржентина, защото никой не се е страхувал от Лионел Меси. " Ако седиш и просто го идолизираш, той ще те заобиколи и ще ти вкара. Меси знае по какъв начин да взема преимущество в такива обстановки. Ние го почитаме като човек, само че на терена той е просто футболист като всички останали ", сподели още 29-годишният Гунарсон. ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! Мондиал 2018 1 кръг, събота 16 юни  Аржентина 1:1краен резулат  Исландия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР