Играчът на Лудогорец Кирил Десподов коментира предстоящото актуални теми около

...
Играчът на Лудогорец Кирил Десподов коментира предстоящото актуални теми около
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Каляри не ми даде шанс, в Лудогорец има европейско мислене

Играчът на Лудогорец Кирил Десподов разяснява идното настоящи тематики към него и тима.

Крилото показа пред " Диема спорт " упованията си за идното дерби с някогашния му ЦСКА, както и разкри защи не е съумял да се утвърди в Италия.

За прехвърлянето в Каляри:

" Първото ми затруднение в Италия беше това, че трябваше да си сменя позицията на игра. Продадоха ме в тим, който не играе с крила. Това доста ме затрудни. Не бях играл като централен нападател от доста години. Второто, което ме затрудни доста беше подготвителния развой - динамични и интензивни занимания. Наблягаха доста на фитнес и тактичност. Постоянно това се правеше, а не бях привикнал на такива в България. Езикът не ми беше проблем, тъй като приказвам британски. Не всички го говореха, само че имаше хора, които ми помагаха. Това да свикнеш, колкото се може по-бързо, методът им на мислене, да станеш по-голям експерт във връзка с подготвителния развой. Да не се предаваш, тъй като в случай че паднеш душевен може доста бързо да те смачка ситуацията. Няма лигави неща по време на тренировките, а всеки един тренира на 100% и се раздава на най-много по време на заниманията, тъй като знае, че в случай че се отпусне малко си губи титулярното място. Не чакат никой. Много е значимо и треньорът да желае да ти даде късмет. При мен беше другата обстановката и не стояха по този начин нещата ", съобщи Десподов.
 Лудогорец – ЦСКА: Битка за купата, само че и доста повече
Лудогорец – ЦСКА: Битка за купата, само че и доста повече

WINBET се включва в дербито със специфична бонус-промоция*

За прекосяването в Лудогорец:

" В Лудогорец съм към този момент от много време. Мога да кажа с ръка на сърцето, че такава база, каквато има Лудогорец - нито Каляри, нито Щурм Грац имат. От страна на организация, хотели, терени, на безусловно всичко, това е топ равнище. Няма какво да се лъжем. Тук съм и го виждам. В Лудогорец вършат непрекъснато всичко, с цел да могат футболистите да се усещат доста добре и да мислят единствено и само за футбол, и да са спокойни. Това, което е европейското мислене ", добави още той.

За мача с ЦСКА:

" Чувам, че тимът е добре. Това, което съм видял и преди Бруно Акрапович, че отборът беше мого добър. Лично мое мнение е, че те ще са ни главният съперник за купата и Купата на България. Дори и да не бях в Лудогорец или в някой различен тим, би трябвало да изляза и да играя против тях. Ние сме експерти. Дали в този момент ще се случи или след пет години, излизам и си играя моята игра. Аз съм експерт и сега пазя Лудогорец, тъй като съм футболист на този клуб ", сподели националът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР