Играч първи, приготви се е ретро фантастиката, с която режисьорът

...
Играч първи, приготви се е ретро фантастиката, с която режисьорът
Коментари Харесай

Най-очакваните кинопремиери през април


" Играч първи, подготви се " е ретро фантастиката, с която режисьорът Стивън Спилбърг желае да ни изненада.Продукцията е по едноименната юношеска научна фантастика на Ърнест Клайн и споделя за група младежи, които прекарват дните си във виртуална действителност, наречена Оазиса (в основната роля Тай Шеридан).


" Играч първи, подготви се " - последното дете на Стивън Спилбърг

Ще има ли изненади

Възможностите за всичко в Оазиса са неограничени. Но основателят му е заложил капан - всеки участник може да се състезава, с цел да стане новият началник на виртуалния парадайс, което отключва война в действителния свят.

" Играч първи, подготви се " е по кината от 30 март



" Зайчето Питър " е за обичания палавник от книгите на Биатрикс Потър, който в този момент ще ни забавлява и на огромния екран.

Във кино лентата безконечната омраза сред Питър и мистър Томас Макгрегър (Донъл Глийсън) излиза отвън рамките на зеленчуковите лехи и се разгръща до Езерния регион и Лондон. Залогът е освен кой ще владее апетитната градина на Макгрегър, само че и сърцето на обичащата животните съседка (Роуз Бърн).

" Зайчето Питър " е по кината от 30 март



Още едно предложение за най-малките, само че и обичан облик на техните родители. " Пчеличката Мая: Игрите на Меда " е новата 3D анимация, в която свръхентусиазираната пчеличка инцидентно провокира Императрицата на Бъзтрополис и това постанова да събере тим от буболечки-неудачници, с които да вземат участие в Игрите на Меда. Само по този начин ще може да избави кошера си.

" Пчеличката Мая: Игрите на Меда " е по кината от 20 април



" Rampage: Унищожителите " е основан на едноименната игра от 80-те. Дейвис (Дуейн Джонсън) нe ce cпpaвя мнoгo дoбpe c paбoтaтa cи c xopaтa, пopaди ĸoeтo e cтaнaл изcлeдoвaтeл нa маймуните. Той става същински другар с гopилaтa Джopдж. Ho cлeд нeзaĸoнни гeнeтични eĸcпepимeнти тя ce пpeвpъщa в oгpoмeн звяp, ĸoйтo cee xaoc.

" Rampage: Унищожителите " е по кината от 13 април



" Нито тон " е хорър-трилър с Емили Блънт и Джон Кразински, в който четиричленно семейство би трябвало да живее в цялостна тишина и безмълвие. Причината е, че техният живот е застрашен от мистериозни същества, които са привличани от звука. Ако те чуят, ставаш плячка.

" Нито тон " е по кината от 13 април



" Зад борда " е сантиментална комедия с Еухенио Дербес и Ана Фарис, които са в основните функции на капризния плейбой Леонардо Монтенегро и Кейт Съливан - крепко работеща самотна майка на две деца. Животите им се преплитат по изключително съдбоносен метод.

" Зад Борда " е по кината от 20 април

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР