Ига Швьонтек в момента е най-добрата тенисистка в света. Не

...
Ига Швьонтек в момента е най-добрата тенисистка в света. Не
Коментари Харесай

Квитова разкри причината за прогреса на Швьонтек

Ига Швьонтек сега е най-хубавата тенисистка в света. Не единствено ранкингът на полякинята приказва задоволително, а и нейните резултати през 2022 година. Швьонтек победи с 2 трофеи от „ Големия шлем “ и ще приключи сегашния сезон като международна номер 1.

Според една от най-опитните в женския тур Петра Квитова, в основата на триумфите на представителката на Полша е нейното неизменност. Чехкинята също по този начин добави, че шампионката от Ролан Гарос и US Open, напълно заслужава да бъде международна номер 1 към днешна дата.

„ Доминацията на Ига е явна и мисля, че всички я виждат. Тя играе брилянтен тенис и като че ли няма нито едно едва звено в играта си. Представя се отлично, печели титли, и най-малко на този стадий е с съсловия над останалите. В основата на нейните триумфи е постоянството, а несъмнено това е доста значим съставен елемент, с цел да успееш.  Трудно ще е някой скоро да я измести от върха, само че сигурно ни чака забавна 2023 година, когато Швьонтек ще би трябвало да пази много точки, нещо, което въобще не е лесна задача “, сподели Квитова
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР