Идва дългоочакваното от всички ни лято, с много светли часове

...
Идва дългоочакваното от всички ни лято, с много светли часове
Коментари Харесай

Екипирай се като Стоичков за Европейското по футбол

Идва дълго чаканото от всички ни лято, с доста светли часове и прохладни вечери. Всеки от нас няма самообладание да облече летните облекла, да загърби служебните задължения и да прекара допустимо най-вече време на открито, измежду хора, измежду природа, измежду слънце и пресен въздух.

Европейското състезание по футбол е отличен мотив за събиране с компания - дали единствено пред тв приемника, с цел да споделите страстите от идните мачове, или с авансово " затопляне " с футболна веселба на терен с другари и сътрудници, вие избирате.

Защо да не носите нещо уместно, което да ви надъхва още повече да излезете на терена и да покажете на сътрудниците и съседите в приятелския мач, какъв брой сте добър на дузпи или по какъв начин майсторски отигравате гол?

Предлагаме ви, до момента в който сте на нормалното досадно извършване на покупки в хранителния магазин, да се сдобиете с някои от промоционалните артикули на преференциални цени от лоялната стратегия на . Още по-съблазнявaщо е, че измежду тях има аксесоари с марката на легендата на българския футбол Христо Стоичков.

Освен спортните аксесоари, някои от които с марката на Христо Стоичков, измежду продуктите ще намерите и неговата персонална автобиография. Така, че даже и да не сте от интензивно ритащите футбол, може да си купите записките на най-великия български футболист и да разберете истината за живота и кариерата му и най-много кое е нещото, което го трансформира в безспорна футболна легенда.

Mожете да извършите пазарския лист и от у дома за София, Пловдив, а към този момент и Асеновград, освен това с безвъзмездна доставка от . При пет насъбрани точки в профила ви, ще имате опция да закупите определената от вас спортна дреха, футболна топка или аксесоар на извънредно атрактивни цени.

Същите правила важат и за извършването на покупки в магазините на T MARKET. Срещу всеки 15 лева пазар получавате 1 точка, а на място можете да получите и самия паспорт, в който да залепите точките.

Подробно изложение на разпоредбите и периода на промоцията може да откриете онлайн на и във физическите магазини на T MARKET.

Материалът е възложен от ТМаркет.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР