Идиличната ваканция в Канада на семейство от Ню Джърси се

...
Идиличната ваканция в Канада на семейство от Ню Джърси се
Коментари Харесай

Кошмар! Огромен вълк нападна спящо в палатка семейство

Идиличната почивка в Канада на семейство от Ню Джърси се трансформира в призрачен сън след нахлуване от вълк до момента в който спели в палатката си. "Беше като от филм на ужасите ", написа във Facebook Илайза Рисполи, споделя Канал 3.

Семейството й разпънало палатка в националния парк Банф в провинция Алберта, която хищникът разпрал на части към 1 ч. през нощта при офанзивата си. Съпругът й Матю самоуверено се хвърлил с голи ръце против озъбения звяр, с цел да резервира с тялото си жена си и момчетата им. Вълкът нахапал ръцете и дланите му.

"Ние крещяхме за помощ, до момента в който той се бореше и опитваше да ни избави, това като че ли продължи цяла безкрайност, въпреки че търпя сред една и три минути ", продължи Илайза. "Аз закрих с тялото си децата, а Мат прикова вълка към земята, като с ръце удържа устата му отворена ".

Упоритият див звяр обаче почнал да дърпа мъжа към гората, наложило се брачната половинка му да го държи за краката. Точно, когато силите й почнали да се изчерпват, на помощ се притекъл мъж, който изритал грубо вълка и отървал Матю. Мъжете почнали да мятат големи камъни към побеснелия звяр, до момента в който децата и Илайза се добрали с необикновен спринт до колата на спасителя, който се казвал Ръс Фий.

"Мат е окей, можеше да бъде доста по-зле, по тази причина сме признателни, че към момента можем да седим дружно като семейство ", написа още Илайза. "Мат е нашият воин, ще сме постоянно признателни на Ръс, който ни оказа помощ и евентуално избави живота на Мат. "

Самият Ръс показа пред CBC, че вълкът бил голям, евентуално единак. "Всичко стана за момент, ритнах го в задната част, както се изритва врата ", сподели още канадецът. След кошмарната офанзива управлението на националния парк краткотрайно закри мястото за лагеруване, където се разигра драмата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР