Идеята за разгадаване на бъдещето вълнува човечеството от незапомнени времена.

...
Идеята за разгадаване на бъдещето вълнува човечеството от незапомнени времена.
Коментари Харесай

Дата ви на раждане не е случайна! Тя определя съдбата ви

Идеята за разгадаване на бъдещето вълнува човечеството от незапомнени времена. Още преди доста години са се появили способи за гадаене и разкодиране на житейската орис на всеки от нас. Някои от тях не престават да се употребяват и през днешния ден. Така да вземем за пример в нумерологията числата от персоналната ни информация се употребяват за следене на нашия темперамент, заложбите ни и какво ни чака в живота. За задачата обаче първо би трябвало да изчислим персоналното си число, което се получава, когато съберем всички числа в датата си на раждане и ги сведем до едноцифрено число.
Ето и един образец. Да речем, че сте родени на датата: 01.01.2000 година Тук би трябвало да съберете: 0+1+0+1+2+0+0+0=4.  Вашето персонално число е 4. Продължете да четете, с цел да разберете за ориста и характера си съгласно нумерологията и вашето персонално число от 1 до 9.
Лично число 1
Рано или късно шансът ви се усмихва. Но щастието ви не е резултат единствено от случайност, а и от всички неуморни старания, които полагате. Борбена натура сте и не се отказвате елементарно. Инатът ви е легендарен и близките по никакъв начин не са удовлетворени от него, но и те се възхищават на всички ваши достижения. Въпреки всички сбъднати фантазиите не обичате да се хвалите, тъй като сте суеверни и предпочитате да действате безмълвно.
Лично число 2
Вие имате шанс, само че сте прекомерно непостоянни. Мените настроенията си по 10 пъти дневно, а около другите страсти сменяте и желанията си. Трудно можете да бъдете прочетени, тъй като сте потайни, а и прекомерно непредвидими. Но пък с вас постоянно е забавно и хората ви обичат. А в случай че се научите на дисциплинираност и неизменност, няма да имате равни на себе си!
Лично число 3
Знаете, че безвъзмезден обяд няма. Всяко нещо си има цена и вие сте подготвени да я платите. Гледате да не се оплаквате прекомерно и разчитате повече на дейности, в сравнение с думи. Борите се сами, тъй като желаете да сте самостоятелни. Не храните илюзии, че някой ви е задължен за нещо. Понякога ви назовават сурови и безсърдечни, само че единствено вие знаете от какво сте се лишили, с цел да бъдете там, където сте през днешния ден.
Лично число 4
Вие сте човек, който умее да се любува на живота и да извлича максимума от всяка обстановка. Знаете, че всяка монета има две страни. Предпочитате да се фокусирате върху позитивите и да мислите по-малко за минусите. Умеете да се приспособявате към разнообразни условия и това ви оказва помощ да запазите самообладание и жизненост даже в компликациите.
 Ангелски цифри: Какво значат и за какво ги виждате? Ангелски цифри: Какво значат и за какво ги виждате?
Ангелските цифри са цифри, които се повтарят и виждаме доста постоянно през живота ни. Чудили ли сте какво значат и за какво ги виждате непр...
Лично число 5
В любовен проект ще имате редица компликации преди намирането на същинското благополучие. Възможно е даже да имате два брака зад тила си. В кариерата обаче ще ви потръгне повече, като вашите сътрудници ще са ви и другари. Най-важното е, че постоянно ще има човек, на който да разчитате, даже и сърцето ви да бъде разрушено.
Лично число 6
Няма цялостно благополучие и вие сте живото доказателство за това. Но пък сферата, в която ви върви най-вече, ще осветява дните ви с подобен мощен жар, че няма да се чувствате ощетени от ориста. Всъщност ще сте признателни за това, което имате, и ще полагате старания, с цел да го съхраните. А това, в което не ви бива, ще оставите за другите.
Лично число 7
 Какво вещае нумерологията за 2021 година Какво вещае нумерологията за 2021 година
Почти краят на 2020 година е. Събитията от миналата година, породени от пандемията, оставиха малко на брой без последици, както психичес...
Вие сте доста капризни, недоверчиви и взискателни. Но това ви лишава от скъпи моменти на същинско благополучие. Заслепени от упоритостите си, от време на време не виждате шансът, който е тъкмо до вас. Търсите триумфа надалеч, а той е тъкмо под носа ви.  Оценявайте повече хората и нещата, които са към вас от самото ви раждане.  Те са по-скъпи от всичко друго.
Лично число 8
Не сте човек без шанс, само че несъмнено тъкмо по този начин ви се коства. Причината е, че сте пъклен отрицателни и виждате единствено неприятното във всяка обстановка. Недоверчиви сте и прекомерно плахи. Винаги смятате, че другите са по-добри от вас. Заради своята нерешителност непрестанно изпускате златни шансове в живота си и сте все недоволни.
Лично число 9
Вашият боязън от неуспех ви пречи да сте същински щастливи. В ранната си възраст ще изживеете някои разочарования, които ще оставят отпечатък в съзнанието ви и ще ви накарат да се съмнявате във опциите си. Преодолейте контузиите и продължете да се борите. Писано ви е да сте щастливи, само че първо би трябвало да се отървете дефинитивно от неприятните мемоари.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР