Идеята за парти агенция „Малката Джулкка“ се родила спонтанно. Риалити

...
Идеята за парти агенция „Малката Джулкка“ се родила спонтанно. Риалити
Коментари Харесай

Джулиана Гани разширява бизнеса, отваря офис и в София


Идеята за празненство организация „ Малката Джулкка “ се родила непринудено. Риалити звездата решила да се възползва оптимално от известността си, която натрупа след присъединяване си във ВИП Брадър.

„ Решихме да създадем тази празненство организация, когато се сблъсках с любовта на многочислените си почитатели - всички тези топли очи, благи думи и екстаз след предизвикването, наречено ВИП Брадър. Щастливи сме, че можем да сме до хората в най- щастливите им мигове – сватби, кръщенета, момински и ергенски празненства “, показа преди време моделката.

Бизнесът в Пловдив потръгнал ненадейно бързо. Започнали да валят поръчки от столицата, както и от други градове в страната.

„ Екипът ни в Пловдив няма по какъв начин да реагира от разстояние, по тази причина взехме решение да създадем офис и в София, който ще е подготвен до дни. Вместо да се занимавам със лични линии облекла, червила и други нелепости, по-добре да работим единствено с организацията. Не е изключено да стартираме работа в Бургас или Варна, само че това е въпрос на време “, споделя силиконовата хубавица.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР