Идеята да намерим мечтаната половинка често се основава на нашата

...
Идеята да намерим мечтаната половинка често се основава на нашата
Коментари Харесай

Какъв партньор ви подхожда според зодията

Идеята да намерим мечтаната половинка постоянно се основава на нашата персона. Някои може да желаят рицаря в блестящите доспехи, до момента в който други обичат романтиката от остарялата учебна библиотека. Търсим човек, който да дава отговор на нашето въодушевление и да подхожда на нашата персона. Трябва обаче да помним, че нашият зодиакален знак играе основна роля при образуването на нашия темперамент и избор.

1.       Овен

Те търсят някой, който да е в унисон с бързия им живот и да ги поддържа през другите им етапи, без значение от всичко. Идеалният им сътрудник е някой убеден и самоуверен, който не се опасява да рискува.

2.       Телец

Романтичният им живот изисква някой, който е еднообразно влюбен в тях и ги обсипва със пристрастеност. Те желаят човек, който има очи единствено за тях и се ангажира с тях за дълготрайна връзка.

3.       Близнаци

Близнаците търсят някой, който да се впише в рутинния им живот и да бъде задоволително забавен, с цел да ги задържи до себе си. Забавен, интелигентен човек, който може да поддържа диалога, е идеалният сътрудник за Близнаци.

4.       Рак

Ракът дава доста обич, само че също по този начин се нуждае от доста повече. Те търсят някой образован, трогателен и съпричастен, който да подхожда на техните мисли. Привързан човек, който знае по какъв начин да накара някой да се почувства специфичен, е съвършен сътрудник за Рака.

5.       Лъв

Лъвовете имат мистериозни и уверени души, по тази причина търсят някой, който да ги задържи в дълготраен проект. Те желаят някой с авантюристичен дух, като в същото време им обезпечава комфорт.

6.       Дева

Те желаят сродната им душа да е толкоз изискана и красива като първокласен френски парфюм. Човек, който е упорит, предан и малко комплициран, е това, което търсят в колегата.

7.       Везни

Везните няма да се влюбят елементарно и когато го създадат, е нужен удивителен човек. Те няма да изберат никого просто въз основа на дребното си черти на личността.  Те желаят някой, който е убеден, добре изглеждащ и задоволително образован, с цел да подхожда на тяхната персона.

8.       Скорпион

Перфектен сътрудник за буйния Скорпион е някой, който може да води дълбоки диалози на сантиментална вечеря, до момента в който оспорва техните възгледи. Те желаят някой, който може да разбере огъня им и да ги обича надълбоко.

9.       Стрелец

Независимият Стрелец търси човек, който е отворен и цени пространството в една връзка. Те не харесват хора, които са  настроени собственически. Свободен човек, с който могат да порастват дружно, е това, което Стрелецът желае.

10.   Козирог

Козирозите търсят някой, на който могат да се доверят и са му правилни. Разбира се, външният тип и интелигентността са други фактори, които притеглят този знак, само че бездънен, логичен диалог с колегата е това, на което Козирогът разчита.

11.   Водолей

Водолеят в действителност си пада по някой, който съчетава занимателната си страна с понякога приключенска страна. Те желаят да се смеят до 2 часа сутринта и да готвят вечеря дружно.

12.   Риби

Рибите търсят човек, който да е задоволително заслужен, с цел да ги измъкне от света на фантазиите си. Творчески човек с изобретателно възприятие за комизъм и крепко самочувствие.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР