И зраел обяви извънредно положение в Лод заради разрастващия се

...
И зраел обяви извънредно положение в Лод заради разрастващия се
Коментари Харесай

Израел обяви извънредно положение в Лод

И зраел разгласи изключително състояние в Лод поради разрастващия се спор с рабите в града. За първи път от 1966 година насам израелските управляващи употребяват този инструмент против арабска общественост.

Двама души починаха през днешния ден в град Лод, покрай Тел Авив, откакто ракета, изстреляна от линията Газа, удари автомобила им. Едната от жертвите е 7-годишно момиче.



Въоръжената палестинска формация "Ислямски джихад " заяви, че е изстреляла 100 ракети против Израел, откакто малко по-рано друга палестинска формация - "Хамас ", разгласи, че е изстреляла 110 ракети против Тел Авив и 100 против град Беер Шева.

В резултат на ракетния обстрел от линията Газа през вчерашния ден в Израел починаха три дами.

Израелската войска отвърна с въздушни удари по цели в линията Газа. Най-малко 35 палестинци са починали при бомбардировките от 10 май насам.



Военновъздушните сили унищожиха многоетажна жилищна постройка в линията Газа, в която се е помещавал офис на "Хамас ", досега няма данни за починали вследствие на офанзивата.

Международното летище "Бен Гурион " спря всичките си полети.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Двама старци се оплакват един на различен: - Наборе, имам артрит, радикулит, склероза, Паркинсон, камъни в бъбреците, астма… - Е стига де, има ли нещо,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВижте кои са теТе дават обещание доста висока продуктивност и мощЕдин пасажер е отведен за прегледКакви са направените изводиКаква е причинатаКакъв % от инфектираните могат да бъдат наранени " Подкрепихме съвсем 1 милион български жители в рецесията ", съобщи Сачева във " Facebook " Хората в Камено проведоха протестна подпискаВреме е за нещо свежо, зелено, виталноПредседателят на ПГ на " Изправи се! Мутри вън! " разяснява държавното управление, назначено от президентаТърговци всеобщо пробват да пласират изостаналата продукция с неточни известия за отстъпкиОт на следващия ден в Министерство на правосъдието като длъжностен министър влиза Янаки СтоиловОпозиционерът разчиташе да показа свои претенденти на септемврийските избориКакви са пълномощията на служебното правителствоРешението е взето с 11 гласа Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР