и завършиха наравно 1:1 в голямото дерби от последния кръг

...
и завършиха наравно 1:1 в голямото дерби от последния кръг
Коментари Харесай

Бруно е "разпнат" в Англия: Умишлено удари стюард на мача с Челси

и приключиха наедно 1:1 в огромното дерби от последния кръг на британската Висша лига. " Червените дяволи ", изненадващо на фона на събитията на терена, излязоха напред в резултата при започване на втората част след груба неточност на Жоржиньо, само че след това точно италианският национал бе прецизен от дузпа, с цел да изравни.
Именно при първото попадение в срещата обаче се случи нещо, поради което ден след дербито една от огромните звезди на Юнайтед е подложена на жестоки рецензии. Става въпрос за португалския полузащитник Бруно Фернандеш.
При попадението на Джейдън Санчо отборът се събра към флагчето за осъществяване на ъглови удари, с цел да отпразнува бурно гола на англичанина. В даден миг обаче на фрагментите се вижда по какъв начин Фернандеш удря с ръка един от стюардите на мача.
Любопитното е, че един от съотборниците на Фернандеш - Алекс Телес, очевидно видя, че има някакво напрежение сред португалеца и стюарда, като побърза да придърпа обратно своя сътрудник, с цел да не ескалира обстановката. Не се стигна до нищо повече, само че този миг бе задоволителен за почитатели и анализатори на Острова, които не останаха по никакъв начин впечатлени от постъпката на Фернандеш.
Радостта при гола на " алените дяволи " измежду играчите бе в действителност голяма и си личеше какво значи за тях. Все отново значително заслуга за това има и .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР