И тя го знае и тези край нея го знаят.

...
И тя го знае и тези край нея го знаят.
Коментари Харесай

бТВ, благодарим за кошмара! Предпочитаме истината

И тя го знае и тези край нея го знаят. Човек прави неточности и в това няма нищо неприятно – подобен е животът. Лицемерието е неприятната услуга – то успокоява хората, които не смеят да погледнат себе си действително, да си създадат самокритика. Те живеят поради лицемерието и даже имат вяра на премията „ Жена на годината “ в област „ медии “. А тя е от от категорията гранд заблуда…

бТВ живее от години в тази категория. Чувството за предимство, вменявано на работещите в малкия екран, с помощта на „ обезпечените “ рейтинги, обезпечавани от Красимир Гергов. Затова днешният срив е логически. В предизборното студио Волен Сидеров подвигна скандал, че различен участник – Луна, е била снимана особено от екип на бТВ преди да стартира предаването. Лидерът на Атака назова това операция и беше прав. „ Жената на годината “ Цънцарова се усмихваше пресилено и се опитваше да излезе от кашата, забъркана от тоталната липса на професионализъм по веригата. Така става постоянно, когато почнат да лъсват същинските планове на някой „ горе “. А и толкоз е моженето на " нашите медийни звезди ".

Волен отхвърли присъединяване. Кандидатът за президент Луна наля масло в огъня, като разгласи другите двама участници в дебата – Александър Томов и русофилът Николай Малинов за кандидат-затворници. След това им предложи да подпишат текст за осъществяване на лустрация по отношение на управителни партийни фрагменти на Българска комунистическа партия и връзки с Държавна сигурност. Те мълчаха като препарирани, а Цънцарова я следваше из студиото, в опит да залепи частите на счупеното предаване.

Слава Богу, че не съумя. Наистина. Хубаво е, когато маските падат. Т.нар. огромни малките екрани от дълго време маргинализират фена, в праймтайма излъчват шоута-боза, които най-меко казано са „ Бързи, смели, сръчни за възрастни “ с детайли на еротика, псевдо национализъм и сълзи от турски сериали. Зад ъгъла е Николаос Цитиридис, с цел да ви удари в слънчевия сплит. Неизброими са.

Днес ще се лекуват с капки „ Ние сме велики, тия нищо не схващат “.

бТВ, благодарим за прелестния призрачен сън! Така се пропада.

Дойдохме си на думата.

Емил Азар

П.П. Щях да не помни... Преди шоуто с дебата, посетител на Цънцарова беше Тошко Йорданов от Има Такъв Народ. Когато водещата стартира да упорства, че преференциите в листите са мажоритарен избор, Йорданов а попита: Вие на луда ли се вършиме? Наистина добър въпрос...

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР