И трите дни гостите се наслаждаваха не безплатните астрологични консултации

...
И трите дни гостите се наслаждаваха не безплатните астрологични консултации
Коментари Харесай

Звездни прогнози и добро настроение по време на „Дни на астрологията“в The Mall

И трите дни гостите се любуваха не безплатните астрологични съвещания с професионалните астролози – Джина Василева, Елена Арсова, Венета Перелова, Деси Микулашева, Петя Алексеева и Петя Аргилова.



Не пропуснахме да зарадваме гостите на събитието с чаша ароматно вино Verano Azur и с три лекции по настоящи тематики свързани с основни планетарни събития. Присъстващите научиха за настъпилото Новолуние в Телец и неговото въздействие по зодиакални знаци, схванаха какво се чака към съответствува на Юпитер и Нептун, както и за какво е хубаво да боравим с Лунния календар и да се възползваме от силата на Луната, когато планираме всекидневието си.

Около квалифицираните тематични игри „ Колелото на шанса “ и „ Стената на стихиите “ се тълпяха любопитни гости, всеки от които подготвен да покаже своите знания в астрологията и да си завоюва заслужена премия от обичаните ни сътрудници - Sephora, MAC, Invoke, Swarovski, Zlatna Ribka, Grand Optics, The Body Shop, L‘еrbolario, Ciela, Paula Venti, Opticlasa, Happy socks, Orange Center, Parfois, Spa Ceylon, Triumph, Yves Rocher, TimeLand и Al Amar.

Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР