И третият тест на германския канцлер Ангела Меркел за наличие

...
И третият тест на германския канцлер Ангела Меркел за наличие
Коментари Харесай

Третият тест на Меркел за коронавирус отново е отрицателен

И третият тест на немския канцлер Ангела Меркел за съществуване на ковид е негативен, както и първите два, заяви държавната пресслужба, представена от ТАСС.

Въпреки това през идващите дни тя ще продължи да работи от у дома, сподели представителят на Меркел Щефен Зайберт.

Меркел е под домашна карантина от 22 март, откакто се оказа, че се е разболял един от лекарите, с които тя е била в контакт.
Първият тест на Ангела Меркел за коронавиурс е негативен Германският канцлер взе решение да се самоизолира вкъщи, откакто стана ясно, че лекарят ѝ е инфектиран
По-рано през днешния ден пожарникар затвори телефона на Ангела Меркел

Шефът на пожарната в северния немски град Берген ауф Рюген затворил телефона на немския канцлер Ангела Меркел, тъй като не повярвал, че в действителност тя звъни в локалната пожарна, заяви ДПА.

Меркел желала да благодари персонално на пожарникари-доброволци в града, който е от нейния изборен регион и позвънила в пожарната. Шефът на службата Андре Мусвиек обаче решил, че го вземат за майтап от локална радиостанция и й затворил телефона. Но Меркел позвънила още веднъж.

" Канцлерът благодари на момчетата за решителността им и оцени високо работата им за град Берген ауф Рюген ", сподели кметицата Аня Рацке. Говорител на федералното държавно управление удостовери, че Ангела Меркел желала персонално да благодари на огнеборците.

Екип доброволци от града реши в средата на месеца да се самоизолира в пожарната и да напуща постройката само при сигнал. " Като се има поради, че пожарната към този момент затвори поради ковид, действахме правилно и прозорливо ", добави Рацке. Тя добави, че благодарностите от страна на Ангела Меркел били най-хубавото самопризнание.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 359 13 8 17 Света 768363 44973 36912 160157 Заразени* Нови Починали България 359 13 8 Света 768363 44973 36912
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР