И този път ни очакват зрелище, много гонки и истински

...
И този път ни очакват зрелище, много гонки и истински
Коментари Харесай

Най-впечатляващите автомобили в „Бързи и яростни“ - slava.bg

И този път ни чакат представление, доста гонки и същински екшън в „ Бързи и гневни “, а колите във кино лентата допускат точно това.

По остаряла традиция от продукцията са заложили на бързи, впечатляващи и доста скъпи коли, които ще подкара Доминик Торето (Вин Дизел). Така да вземем за пример една от колите е на стойност 1 млн. $. Ето и някои други возила, които си заслужават и ще забележим във филми:

Noble M600 2018

Още от 2015 година насам Хелън Мирън изяви предпочитание да е "лудият водач " във кино лентата. Е, точно тя подкарва Noble M600 2018, а преживяването разказва като "епично ". "Хелън Мирън направи по този начин, че всичко да наподобява толкоз елементарно и безпроблемно ", разясняват от продукцията във връзка срещата ѝ с този звяр.

Самата кола е извънредно лека - под 1,2 тона, форсира до 100 км./ч. за 3,5 секунди и доближава скорост от над 330 км./ч. Вече и ние сме впечатлени от Хелън Мирън!

Dodge Charger SRT Hellcat

Именно този Dogde виждаме и най-често в филмовите откъси на кино лентата. От него излиза наяве, че Доминик ще я подкара в Южна Африка. Фенове на "Бързи и гневни " означават, че возилото е с джанти на Challenger SRT Demon, който видяхме в осмата част на кино лентата.

2016 Ford Mustang GT350

Зад кормилото на този автомобил ще забележим дребният брат на Доминик, Джейкъб Торето. Режисьорът на кино лентата бил безапелационен, че героят и този Mustang са просто един за различен. Така опълчването сред Mustang-а и Dodge-а ще символизират разтърсените връзки и напрежението сред двамата братя.

Иначе 2016 Ford Mustang GT350 има впечатляващите 640 конски сили.

Dodge Charger 1968

От Insider настояват, че ще забележим тази класика по улични гонки в Единбург и Тбилиси. Именно този автомобил коства над 1 млн. $. От продукцията са били безапелационни, че за героя на Вин Дизел би трябвало в действителност специфична кола, която да е по едно и също време емблематична, само че и друга от всички досега през годините. Така под капака на колата са съчетани остаряла и нова технология, като това надалеч не е единствената трансформация, направена особено за деветия филм. Двигателят е V8, приблизително ситуиран.

Вижте видеото!

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР