И топ боксьорът тежка категория Кубрат Пулев гледа към политиката

...
И топ боксьорът тежка категория Кубрат Пулев гледа към политиката
Коментари Харесай

Влиза ли Кобрата в политиката? Борисов го разочарова

И топ боксьорът тежка категория Кубрат Пулев гледа към политиката и нищо чудно да го забележим в нея. „ Ако някой ден хората решат, че мога да съм потребен, за какво не “, отговори Кобрата на въпроса ще влезе в политиката в изявление за предаването „ 120 минути “ по бТВ.

Въпреки че не изключи опцията на смени терена на борбите си, Пулев съобщи, че има какво още да даде на спорта. „ Смятам, че имам още какво да дам на спорта, на почитателите на бокса… На този стадий може би не съм добил тази храброст. Не съм от хората, които са страхливи и притеснителни, в противен случай прекомерно смел съм на моменти “, посочи Пулев.

По-думите му не е добре, че ще има предварителни парламентарни избори поради високите разноски за провеждането им и забавянето на всички процеси в страната.

„ В последна сметка партиите и техните водачи би трябвало да превъзмогнат персоналното его и партийните интерес, а да помислят за ползите на България “, счита спортистът.

Кубрат Пулен призна, че е бил другар с водача на ГЕРБ и министър председател в оставка Бойко Борисов, само че разкри, че се е разочаровал от него. Пулев счита, че Борисов се е обкръжил с несъответствуващи хора.

На коментара на премиера в оставка, че след номинацията на Антоанета Стефанова от „ ИТН “ някоя друга партия ще номинира Кубрат Пулев и това не е съществено, боксьорът отговори: „ И в ГЕРБ има доста неща, които са безусловно несериозни. Така сложени нещата, аз мога да отговоря доста жестоко, само че няма да го направя “.

Той счита, че Слави Трифонов е трябвало да поеме персонално отговорност за мандата на партията си. „ Надявам се Слави Трифонов да е здравословно добре, само че в последна сметка може да излезе и да каже, в случай че има някакви персонални проблеми, а не да се крие “, разяснява спортистът.

По думите му на България ѝ трябват мощни персони, които да поведат народа, а Трифонов съгласно него не е подобен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР