И тази вечер лекари и медицински сестри от най-натовареното вБългария

И тази вечер лекари и медицински сестри от най-натовареното вБългария ...

Лекари от Света Анна отново със светлинна акция за солидарност.

И тази вечер лекари и медицински сестри от най-натовареното вБългария спешно отделение - това на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД се събраха за да проведат спонтанна акция, призоваваща за солидарност между медиците и обществото в битката с Ковид19. Те бяха включили светлините на мобилните си телефони, символизирайки светлината, която ни свързва в трудните времена на епидемия.
Участниците в акцията като се спазват препоръките за лична хигиена, ограничения на събиранията и контактите на закрито, както и за стриктно носене на маски.

Коронавирус-пандемията разкри мащабите на катастрофата в болниците в България и Румъния Коронавирус-пандемията разкри мащабите на катастрофата в болниците в България и Румъния
Болниците в България и в Румъния са в криза от години. Но сега, покрай взрива на заразени с коронавирус, се опасяват от истинска катаст...
Лекарите и медицинските сестри от първа линия в битката с COVID-19 бяха категорични, че обществото, помагайки на българското здравеопазване, помага на себе си и че единствено с общи усилия ще победим заразата!
 
 

Източник: actualno.com