И тази седмица пряко по RING и онлайн на btvnovinite.bg

...
И тази седмица пряко по RING и онлайн на btvnovinite.bg
Коментари Харесай

Нови изпитания за Казийски и Соколов по РИНГ и на btvnovinite.bg

И тази седмица директно по RING и онлайн на btvnovinite.bg предстоят три срещи от италианското волейболно състезание.

В събота от 19 ч. по РИНГ " Кастелана” и " Сиена” излизат в директен спор на дъното на класирането, а в неделя на Матей Казийски следва посещение на " Падуа”. По същото време различен българин – Цветан Соколов, излиза в търсене на още един безапелационен триумф – този път над " Латина”, директно по btvnovinite.bg .
Феноменален Соколов с 5 аса, " Лубе " разнищи " Модена " Гледайте Матей Казийски и "Верона " против "Тренто " в понеделник oт 21 ч. на btvnovinite.bg Снимка: legavolley.it
Миналата неделя " Кастелана” най-сетне записа първия си триумф през сегашния сезон в италианското състезание. Отборът, който се намира на последна позиция в шампионата, победи " Латина” след петгеймова драма.

Окуражен от триумф, треньорът Винченцо Ди Пинто чака нова победа, като съперникът е най-хубавият вид за " Кастелана” – домакинство на " Сиена” – отбор, който се намира на предпоследната 13-а позиция.

Гостите в срещата изиграха мощен финален мач от италианската Серия А1, само че все пак отстъпиха на " Лубе Чивитанова” с 1:3. " Сиена” няма триумф надалеч от вкъщи през целия сезон, само че вярата на Кристиян Савани и компания е тимът да избегне 13-ото място.
Снимка: legavolley.it
В неделя от 19 ч. предстоят две срещи с присъединяване на родни волейболисти. По РИНГ Матей Казийски ще гостува на " Падуа ". Двата отбора се намират един след различен в класирането, като тимът на българския посрещач е с минимално преимущество.

4 кръга преди края на постоянния сезон, " Верона " ще би трябвало да се бори за опазване на 6-ата си позиция, а тази цел минава през наложителна победа в неделя. Императора изигра слаба за стандартите си последна среща с " Милано ", само че занапред следва да се разпростира с екипа на " Калцедония ".
Феноменален Казийски посече " Тренто " в зрелищен мач Българският волейболист оказа помощ на "Верона " да победи някогашния му отбор
По същото време на уеб страницата btvnovinite.bg - на стрийм онлайн и без регистрация, " Латина " ще бъде хазаин на " Лубе Чивитанова ", където свети Цветан Соколов. Домакините се намират в серия от 4 следващи загуби вкъщи, само че не престават да имат шансове, въпреки и илюзорни, за класиране на плейофите. Изоставането на " Латина " е 7 точки от осмия " Монца ", което значи единствено едно: наложителна победа над " Лубе ".
Снимка: legavolley.it
" Чивитанова " изигра свръхестествен мач против полския ЗАКСА в последния кръг от груповата фаза на Шампионската лига, обръщайки резултата от 0:2 и закъснение с 20:24. Отразявайки 4 мачбола и установявайки цялостен поврат, Цветан Соколов и неговите съотборници записаха скъп триумф, който вдъхва убеденост на отбора. Следва конфликт в неделя против " Латина ", а възможна победа може да изкачи отбора до второто място в класирането.

Ще съумеят ли да го реализиран Цветан Соколов и компания и ще покаже ли още веднъж Казийски за какво е именуван Императора? Не пропускайте конфликтите през уикенда директно по RING и онлайн на btvnovinite.bg!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР