И тази седмица модните гафове на популярните личности не бяха

...
И тази седмица модните гафове на популярните личности не бяха
Коментари Харесай

Гилотината на лорд Минчев сече наред: Дунав извира под на Ивана сукмана, Васил Петров в стил хладилник „Мраз“, Диомов с гевгир на главата

И тази седмица стилните гафове на известните персони не бяха подминати от гилотината на лорд Евгени Минчев, разказани в рубриката му в „ Телеграф “.

ДУНАВ ИЗВИРА ПОД НА ИВАНА СУКМАНА

Какво ще кажеш, да се напием, преди роклята на Ивана да разбием… Да кажем, чаша узо, дребна цаца и розова тарама с препечени филийки стигат с цел да поемем с лекост тази визия на Ивана. Обичана и отричана, звездата ни се явява като подправените облици на Дева Мария, в разнообразни тълкования и на непредвидени места. Ето тук, върху певицата се стичат вади от джунджурии, чиято обща стойност възлиза на една порядъчна сергия. Черната блуза или рокля, то не излиза наяве заради стойката на госпожата, разкрива същински Шварцвалд, отдолу под който не извира Дунав а някакви мишници, добре окосени, само че непотребни в фрагмента. Прическата е дадена на доклад в службата по случайностите и може би по тази причина наподобява по този начин вятърничава. Тежка гривна въздиша по Вторични първични материали и довършва небрежния фешън портрет на Ивана.

МИС ЛЯТО ПОДРЕДИ ШОУТО И БИЗНЕСА

Фамозната Деси Цонева още веднъж обърна визиите ни за хармония, като се появи на влиятелния конкурс мис Лято с тези неописуеми обувко-чорапи. Съгласете се- няма жив стилист и критик, който да може да даде име на тези сандали, провъзгласили се за ботуш. Отляво надясно на Деси стартира леко намаляване на напрежението, където в допустим летен жанр е Явор Цаков, следван от дамата на живота си Капка Амзина- образец за подражателство на всички възрастови групи. Финансистът Бисер Варчев играе в модата също толкоз сполучливо, както и на международната борса. По джентълменски спазил дрес кода на състезанието, Варчев предава щафетата на идната блага дама от усмихнатото множество- Дони Чачова. Бъдещата булка, поетеса и световна богиня, красиво смесва синьото с розовото и прави мигане, което води непосредствено до левия бряг на Сена. Никол и Ивайла от Карамел реализират чудесна синя поанта, звучаща като наздравица.

ЩЕ ВИДИМ ЛИ ВАСИЛ ПЕТРОВ РАЗЛИЧЕН?

Стилът на Васил Петров е като хладилниците Мраз - незабавно можеш да ги различиш. Вечният мрачен блейзер, бялата яка на ризата и пошет са афиш на театралната му убеденост и негова визитна картичка. Прическата- срамежлив архипелаг на козметични артикули за коса, за които има постоянно еднакъв попътен вятър. Копчетата вършат блейзера да наподобява като уред за морзова писменост и по тази причина може би мъчно разбирам наличието и сигналите  му върху Петров. Позата, жанр Могумаев и Кобзон би могла да бъде по-раздвижена, само че това се обуславя и от възможният нов стайлинг. Време ли е Васил Петров да носи шапки, вероятно да промени нещо в облеклото си или просто по този начин му е преференциално. Финансово и всячески. За да не бъда празнословен- въобразявам си артиста с една широкопола шапка, не чак толкоз широкопола, колкото беше при Бисер Киров и шал, копринен, само че не толкоз копринен, колкото би носила Лайза Минели.

Д-Р СМИЛОВ И НЕРИ ВЪВЕЖДАТ СИНЬОТО

Истински благородници на положителния усет, бизнесдамата Нери Русева и топ стоматологът доктор Смилен Смилов, разрушават клишетата за мода това лято. Макар синьото да не е сложено публично на световната  trend карта и за него да се приказва към момента несигурно, двамата му се отдават тактично, без напрежение и сила, която подхожда на сезона. Русева, по която се равняват множеството млади бизнесдами, обрисува фигурата си по метод, които и придава още съблазън. Шапката се втурва в помощ на вътрешния и аристократизъм и го слага на напред във времето посредством ловко подбраната шапка. Д-р Смилов внушава престиж и естетически знания, без да излиза от разрешените граници а просто ги обрисува съгласно усета си.

" ШАПКА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) СВАЛЯМ ”, ДИОМОВ

Истински фешън Титаник разклаща пространството. Богдан Томов, ухилен непозволено по отношение на облеченото, е потопен в червенината на една ежедневна блузка, каквато нормално носят голфърите. Брандирана с всевъзможни надписи, с нагъната като крив водосток яка, тя става за изхвърляне на съботната боклук само че не и за звездните му прояви. До него, жив и здрав, във очевидно отличен дух и въодушевление, композиторът Стефан Диомов е вариация на стендаловото Червено и черно, единствено че по един чудноват метод. Ризата има текстура, като зле стартират и извънредно приключен неестествен мрамор, който някои хора в Меден рудник слагат като плот на кухните си. Приемайки ризата за точно подобен плот, ще не престават да нарязвам на части усета на надарения мъж върху него. Говорейки за кухня, дали това на главата диомова е гевгир или опит за шапка, каквато не съм виждал от времето на ранния Златен Орфей, по-скоро от обслужващите техническата му част. Много желая Диомов да каже откровено „ Шапка ви смъквам ” и да извърши това заричане вовеки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР