И тази година в навечерието на Великденските празници Щабът на

...
И тази година в навечерието на Великденските празници Щабът на
Коментари Харесай

Щабът на ВМС във Варна отвори врати за традиционния си благотворителен базар

И тази година в навечерието на Великденските празници Щабът на Военноморските сили във Варна отвори порти за обичайния си благотворителен базар. Инициативата е на военните моряци. Събраните средства ще бъдат предоставени на Фондация " Деца на Българската войска ".

Варна

Щандовете на благотворителния базар бяха отрупани със сладки и солени изкушения, ръчно направени сувенири от военнослужещи и цивилни чиновници на военния ни флот.
контраадмирал Митко Петев, пълководец на Военноморските сили: Най-важното е всеки с нещо да се усеща съпричастен, тъй като е най-важното в тези дни да отворим сърцата си за добрината, за насладата, за удоволствието да можеш да дариш, да дадеш на другия да споделиш това, което имаш.
Със събраните средства ще бъдат подкрепени 10 фамилии на военни моряци, починали или потърпевши при осъществяване на воинския си дълг. А останалата част от парите ще бъдат дарени на Фондация " Деца на Българската войска ".
Пенка Господинова, ръководител на Общофлотската синдикална организация: Надявам се, че носи единствено позитивни страсти най-много на дечицата, тъй като всичко, което вършим, го вършим най-вече и главно за тях.
Благотворителната акция беше подкрепена финансово от общинската и от регионалната администрация, Варненската и Великопреславска митрополия, както и от доста компании.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР