И тази година ще се състои дългоочакваният летен фестивал SOLAR

...
И тази година ще се състои дългоочакваният летен фестивал SOLAR
Коментари Харесай

SOLAR Island се завръща на остров Света Анастасия

И тази година ще се състои дълго чаканият летен фестивал SOLAR Summer, който предлага обещаващ лайнъп от актьори в два дни на пристанището в Бургас. YALTA CLUB водят четири международни имена, които ще забавляват публиката през нощта на 12 и 13 август. Това обаче няма да е всичко от SOLAR.

Поради огромния интерес, уредниците още веднъж оповестиха и на ден издание, само че този път в два фестивални дни. SOLAR Island се завръща с уголемен терен и потенциал на остров Света Анастасия на 13 и 14 август, където още две имена от международна големина ще се погрижат за обезпеченото празненство на острова – Hernan Cattaneo и Hot Since 82 .

На 13 август (събота) на особено построения пулт на вулканичните скали ще станем очевидци на продължен B2B сет от Hernan Cattaneo и Liubo Ursiny. Аржентинецът и резидентът на YALTA CLUB ще повторят преживяването от първото издание на SOLAR Island, чиято сила още се помни от почитателите.

На 14 август (неделя) на остров Света Анастасия посрещаме преобладаващата мощ на международната сцена - Hot Since 82. Daley Padley включва и SOLAR Island в натоварения си летен график, а за танците преди появяването му зад пулта ще се грижи Stephen Popov, един от проспериращите български диджеи и част от YALTA CLUB.

Освен основната сцена на която ще се качат хедлайнерите, фестивалът ще предлага и спомагателна плажна сцена, която ще работи без спиране, както и построена релакс зона за всички гости. Капацитет на тазгодишното издание е тъкмо 1000 души.

SOLAR Island ще продължи целодневно през уикенда, а с всеки закупен билет за събитието е включен и превоз с транспортен съд от пристанище Бургас.

Очаквайте повече информация за корабите, които ще транспортират гостите в двете направления на Фейсбук страницата на, както и на yaltaclub.com

Билети за SOLAR Island може да намерите в Eventim , OMV , YALTA CLUB и Ticketstation на цена от 100 лева
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР