И тази година конкурсът "Мис България" не се размина от

...
И тази година конкурсът "Мис България" не се размина от
Коментари Харесай

Екс-адреналинка е новата Мис България

И тази година състезанието "Мис България " не се размина от рецензии. Поредната носителка на по този начин мечтаната купа, провокира спорни отзиви в обществените мрежи. Ето и коя в действителност стана първа в конкуренцията по красота...

Софиянката Радинела Чаушева, която е студентка по публицистика в УНСС стана победител, като това не е първия й допир до славата. Може би си спомняте името й като една от някогашните адреналинки в тв шоуто "Господари на ефира ". С днешна дата брюнетката възмути ценителите на естествената хубост с това, че е бъкана от пластични интервенции.



Освен силиконов бюст, тя се е подлагала и на промяна на задните елементи, писаха по-рано през годината някои таблоиди. Очевидно Радинела се е стягала за събитието от по-рано, само че това, че устойчиво се е тунинговала, напълно не се понрави на критиците. "Да не сме на конкурс за най-сполучливи пластични операциии?! ", разясняват в средите.



“Естествената хубост от дълго време не се цени на този конкурс”, считат други. Събтието излъчи и още две победителки. Организаторката Ирина Папазова разгласи надлежно победителките от "Мис Пловдив " Стелияна Иванова и "Мис Асеновград " Мария Попова.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР