И тази година Кичка Бодурова ще долети от САЩ, тъй

...
И тази година Кичка Бодурова ще долети от САЩ, тъй
Коментари Харесай

Кичка Бодурова се връща в България, за да зарадва феновете си с два големи концерта

И тази година Кичка Бодурова ще дохвъри от Съединени американски щати, защото за лятото са запланувани няколко срещи с многочислените й фенове, в това число и два огромни концерта в летните театри на Варна и Бургас.

 

Тя ще дохвъри след броени дни и ще остане тук три месеца. След миналогодишния спор с Панайот Панайотов, Кичка Бодурова е безапелационна, че той няма да вземе повече присъединяване в нейни концерти, защото ненавижда звездоманията, а той за жалост я е показал.

Макар да е останала доста огорчена от тази му постъпка, не таи неприятни усеща към него. Смята, че два огромни концерта за лятото, са изцяло задоволителни. Планира и още няколко изяви, които ще разгласи в допълнение.

 

По отношение на импресариото Владислав Славов, Бодурова показва, че го съжалява. Тя също е измежду потърпевшите от него – пее нейна ария и я е издал на диск, без разрешението й. За себе си естрадната легенда споделя, че прости два пъти, тъй като всеки бърка. Не се изтезава и не държи отплата в себе си. Просто даденият човек стопира да съществува за нея.

 

Голямата й щерка Кристи ще пристигна за концерта й във Варна, би трябвало брачният партньор й Крис също да пристигна, само че ме следва здравна консултация и не се знае по какъв начин ще се развият нещата. Малката й щерка Маги ще пристигна през юни, а за по-късно има други проекти. За нея учението продължава и през лятото. Тя следва математика и ще приключи бакалавърска степен през септември. Кичка Бодурова не крие, че е доста горда с нея, тъй като потвърждава неведнъж, че е заслужила всичко, което е направила за нея.

 

Кристи има още 2 изпита и стартира дисертация за докторантура по нова компетентност „ Социална емоционалност “, която е излязла от към година в Щатите. Доволна е, че и двете й дъщери са амбициозни и учат. Маги, която й е племенница, продължава да поддържа връзка с родителите си, тъй като тя не е изоставено дете. На хартия и документи е едно, само че в живота е друго.

 

Кичка Бодурова споделя, че я осиновила, с цел да приключи положително обучение, както и да израсне в страна, която дава най-големите благоприятни условия за младежи. Тъй като Кристи не е била лишавана от нищо, тя е по-доверчивата и наивната от двете. Маги пък е по-послушна и по-невярваща в хората. Но и двете са прелестни, безапелационна е Кичка. Учи ги да са самостоятелни и мощни, както и да намерят човек, който да е техен доста добър другар през целия живот, защото сексът не носи нищо друго, с изключение на физическо наслаждение, той не е обич.

 

Мечтае девойките й да са здрави и щастливи. Иска да има и нови хоризонти за себе си, да пътува до нови дестинации. Надява се този свят да стане парадайс и да е като приказка.

Инфо: Уикенд

Тагове: Кичка Бодурова България Панайот Панайотов Владислав Славов концерти
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР