И Славена Вътова, като много други българи, се възползва от

...
И Славена Вътова, като много други българи, се възползва от
Коментари Харесай

Славена Вътова и един семеен уикенд сред природата

И Славена Вътова, като доста други българи, се възползва от хубавото време през уикенда, с цел да се наслаждения на една слънчева отмора измежду природата.

Моделът реши да показа с почитателите си Instagram по какъв начин и къде е прекарала почивните дни, като качи някои страхотни слънчеви снимчици.

От текстът под фрагментите пък разбираме, че Славена се усеща ужасно там, където се намира, повода за нейното благополучие е освен тъй като е измежду природата с най-близките си хора, а и тъй като това е едно доста особено за нея място, което свързва с детството си.

" Тук изкарвах най- хубавите ваканции като дребна. Реката ми се струваше голяма и се изискваше доста храброст, да плавам против течението ", написа моделът под фотосите, като на местонахождение е отбелязала река Вит. Славена добавя, че някои неща въпреки всичко не са се трансформирали. За разлика оттогава обаче през днешния ден ѝ коства единствено крачка, с цел да преодолее това, което преди ѝ се е коствало плашещо.

" Май по този начин е с всичко - това, което ни плаши в този момент е доста допустимо след време да бъде прекрасен спомен ", оптимистично заключва Славена Вътова. Ние пък ѝ благородно ѝ завиждаме, тъй като проектите ни се трансформираха и следващ уикенд прекарахме затворени в жилището. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР