и съпругата му са живели отделно известно време преди раздялата

...
и съпругата му са живели отделно известно време преди раздялата
Коментари Харесай

Бил Гейтс коментира развода: В бракът с Мелинда вече нямаше любов

и брачната половинка му са живели настрана известно време преди раздялата им, твърди вътрешен човек. Магнатът е споделил на приятелите си от голф заниманията доста преди двойката да разгласи развода си, че бракът им към този момент е „ без обич “.
Източник сподели пред „ Ню Йорк Пост “: „ Бил беседва с околните си другари на голф игрището. Той им сподели преди известно време, че бракът му е без обич, че е завършил от известно време и те живеят обособен живот. “
65-годишният създател на „ Майкрософт “ и 56-годишната Мелинда Тогава стана ясно, че Мелинда е почнала да се съветва с бракоразводни юристи още през октомври 2019 година Това е по същото време, когато „ Ню Йорк Тайм “ разкри, че Бил се е срещал няколко пъти с Джефри Епщайн, който се самоуби в пандиза предходната година, до момента в който чакаше правосъден развой по отношение на обвиняванията в трафик на секс.
Друг източник сподели, че новините за развода на двойката не са „ изненада “, защото връзките на Бил с Епщайн са били „ ядката на раздора “ в брака им.
„ Всяко другарство с Епщайн е ядка на раздора за Мелинда. Няма метод Мелинда да е желала той да прекарва времето си с Епщайн. “
Друг вътрешен човек твърди, че Мелинда се е борила с решението си да се разведе с Бил поради строгата си римокатолическа религия и се надява да получи отменяне от Ватикана, откакто гражданският им бракоразвод бъде финализиран.
Бил е разпален голфър и съгласно известията през последните месеци отсяда в извънредния голф клуб „ The Vintage Club “ в Калифорния, където има имение.
 Известни персони, пръснали милиарди за бракоразвод Известни персони, пръснали милиарди за бракоразвод
Седмицата стартира със взаимното известие на Бил и Мелинда Гейтс, в което те оповестиха решението си да се разведат след 27 години съ...
Източник сподели на „ Педж Сикс “: „ Бил ясно сподели, че този бракоразвод се приготвя отдавна, тъй като е там от към три месеца. Това е идеалното място за него да се скрие от всеки, който желае да го разпитва по отношение на развода му или хипотетичните му връзки с Епщайн. “
Спекулациите се ускориха и към връзката с някогашната му другарка, инвеститорката от Силициевата котловина Ан Уинблад, откакто известието за бракоразвод стана факт. Въпреки че се разделиха през 1987 година, Гейтс и Уинблад към момента заминаваха на почивка сами за уикенд всяка година през целия му брак с Мелинда.
В неделя Мелинда театралничи с трите си деца в първия си туит след оповестяването на развода. Майката на три деца разгласява известие и своя фотография, заобиколена от децата си - дъщерите Фийби на 18 и Дженифър на 25 и сина Рори на 21, с цел да означи Деня на майката.
„ Обичам да бъда тяхна майка. Каквото и да значи Денят на майката за вас - ден за удостояване на майката, шерване на спомен или размисъл върху личната ви резистентност - уповавам се денят ви да е важен “, туитва тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР