И русенци се оплакват от двойно по-високи сметки за парното

...
И русенци се оплакват от двойно по-високи сметки за парното
Коментари Харесай

Високи сметки за парно и в Русе

И русенци се оплакват от двойно по-високи сметки за парното за март. Завишение има и при сметките на търговци и представители на дребния бизнес, които се отопляват с парно.

Русе

Росица Венкова има фризьорски салон. Казва, че мартенската и сметка за парно е 180 лв..
Росица Венкова: На процедура не е кой знае какъв брой доста по-голяма, само че на фона на предходните два месеца, имайки поради потреблението, е много повишена. Отидох да попитам на какво се дължи това и ми споделиха: " Съжалявам, госпожо, каквото сте изконсумирали, това ще платите! "
Жената недоумява и споделя, че ще си потърси правата.
Росица Венкова: Не считам, че е обикновено януари и февруари месец сметките да с към 40-тина лв. по-малко от мартенската, при изискване, че 2 седмици парното е работило на цялостен потенциал, а 2 седмици не е работило, тъй като времето не беше чак толкоз неприятно.
Според изпълнителния шеф на „ Топлофикация " Русе Севдалин Желев, сметките за март в действителност обгръщат интервала от 22 февруари до 22 март-време, през което температурите са били доста ниски. Той посочи, че всеки неудовлетворен клиент на сдружението има право да подаде несъгласие и незабавно ще се направи инспекция за изразходената топлинна сила.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР